, sekce: Příjem DVB-T |
|
Anténa-směrováníDobrý den. Nevím si rady s natočením antény. Chci přijímat digitál z Krásného a i když mám velikou anténu (asi 1m) tak nic nejde chytit. Dřív to na ni prý normálně fungovalo (dostal jsem ji), všechny programy na ni frčely. Nevíte jestli není s tímhle vysílačem nějaký problém nebo co? |
Semtele
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 95 |
| Stránka: 1 2 3 [ 4 ] 5 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 109 | |
|
|
RE: Anténa-směrováníPodívejte se jeho včerejší příspěvky, hoch se dobře vyspal a chce se bavit. Tak ho ignorujte a asi by bylo na místě toto téma smazat. |
stamp
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 21 |
|
|
RE: Anténa-směrovánífuntonas: Busolu mám, máš něco ty? Jako třeba ten úhel?visper: Proč Krašov? |
Semtele
|
|
RE: Anténa-směrovánístamp: A co mají včerejší přípěvky společného s dneškem? Včera odpoledne jsem začal ladit ten digitál, psal jsem sem něco dopoledne. |
Semtele
|
|
RE: Anténa-směrováníTohle vlákno si dám do záložek, abych měl povyražení až mi bude smutno. To se totiž jen tak nevidí:-D |
Martin79
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 1 697 |
|
|
RE: Anténa-směrováníMartin79: Vysvětlete mi prosím, co se jen tak nevidí? To je tak složité pochopit, že jsem laik a potřebuji poradit, jak nasměrovat anténu? |
Semtele
|
|
RE: Anténa-směrováníUž jsme tě odhalili. Semtele = Trávníček. |
visper
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 2 038 |
|
|
Kouni ještě tadyhttp://www.prijemdigitalnitelevize.cz/Teď si dám jedno stehno z kapra,nějak mi vytrávilo :laughing: |
Ji.sat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 804 |
|
|
RE: Anténa-směrování:laughing: :laughing: :laughing: no přečetl jsem pouze první stránku, víc už můj svěrač prostě nesnese a mohlo by dojít k nehodě :laughing: :laughing: :laughing: |
trouba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 282 |
|
|
RE: Anténa-směrováníVisper: Nerozumím, jaký Trávníček? |
Semtele
|
|
Semteleno nazdar ty tele :))) |
Jaivanek
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 |
|
|
jsiteleVzhledem k tomu, že i malé dítě ví, že na satelitní parabolu s konvertorem se NEDÁ přijímat pozemní digitál, myslím si, že jsi si z nás udělal dobrý den. Pokud to opravdu myslíš vážně, tak to jsem tedy opravdu ještě neviděl :-DBohužel teď budu až do večera mimo net, ale po půlnoci zkouknu jak to tady dopadlo. |
Martin79
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 1 697 |
|
|
RE: Anténa-směrovánítrouba: A co vás tak rozesmálo? Já vám nerozumím, každý se jen směje tomu, že mi nejde nasměrovat anténa. Když jste takoví borci, tak mi teda poraďte, jak ji správně směrovat. |
Semtele
|
|
RE: Anténa-směrováníMartin79: Jaktože nedá? Vždyť kamarád to tak měl , i do stejného směru byla ta anténa otočená, kabel je taky stejný, přijímač jsem kupoval co mi poradil - Megasat. Když to jednomu šlo, tak to musí jít i druhému ne? |
Semtele
|
|
RE: Anténa-směrováníNemusí,nekdy ,když jsi o 2m dále,tak koukáš,že nekoukáš.Je to zapeklitá věc,musíš hledat,kde najdeš,vrznout anténu. :) :bomb: |
zzaner
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 3 333 |
|
|
RE: Anténa-směrovánízzaner: Co to je vrznout anténu? |
Semtele
|
|
RE: Anténa-směrováníVeď to tu bolo už niekoľko krát napísané, ako to máš naladiť. Čo z toho nechápeš? To si fakt taký p.r.i.j.e.b.a.n.ý alebo sa len robíš? |
lolofon11
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 69 |
|
|
RE: Anténa-směrovánílolofon: A co bylo kde napsané? Nikdo mi žádný úhel nebo polohu na dílcích stupnice na anténě ještě neřekl a věř mi, že jsem s tou anténou hýbal dost. Ale trefit přesně to mi nešlo. |
Semtele
|
|
RE: Anténa-směrováníTak si to prečítaj celé znova a ak nie si úplný (nevhodné slovo), tak to nájdeš. |
lolofon11
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 69 |
|
|
RE: Anténa-směrováníJežíši však to sleduju a čtu celé a nikdo mi ještě nebyl schopný říct, jakým způsobem tu anténu nasměrovat. Jen vysmívání se nad neznalostí. |
Semtele
|
|
SemteleBýt tebou tak jdu hledat pomoc odborníků... toto sám nezvládneš. Poradí ti určitě tady:http://goo.gl/Yok3 Důvod najdeš ve svém nicku :) |
davidkriz
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 2 767 |
|
|
davidpřišla ti pošta.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
|
|
saxjo studuju to |
davidkriz
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 2 767 |
|
|
RE: Anténa-směrovánídavidkriz: Nechte si urážek, ano? Já stojím o pomoc, ale jiného chrakteru. Bude postačovat, když se vyjádříte, jak nejlépe postupovat při směrování antény a ladění programů. |
Semtele
|
|
RE: Anténa-směrováníPřipojíš anténu na koaxiální kabel(dostatečně dlouhý)Vyneseš ven TV(nějakou lehčí,aby jsi se nepředřel.Připojíš kabel do TV,tu zapojíš do el.proudu.Pak běháš po zahradě(dvorku( a hledáš signál.Pokud to neumíš,pozvi si souseda. :lookaround: :laughing: R^ Dobrý fór,ale už toho nechaj. R^ R^ |
zzaner
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 3 333 |
|
|
RE: Anténa-směrováníA nechceš abych Ti to přijel nastavit? |
stoky
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 21 |
| Stránka: 1 2 3 [ 4 ] 5 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 109 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|