Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Zdravím sraz paraboláků!!!

Zdravím všechny účastníky srazu!!!!!Teď jsem přijel ze servisu s autem Oplíkem,včera když jsem dojížděl domů tak mě začala prosakovat chladící kapalina a ráno jsem měl pod autem pěkně velkou louži.Musel jsem do servisu do Vysokého Mýta a jel jsem s kanystrem vody,stále doléval.Teď již vše ok,
Dám si za Vás jeden prazdroj a ať se Vám daří,zdravím Ojoj,cb21,kaspera Jirku atd.!!!Už nikam nepojedu!! Všechny zdravím, čau HERY!!

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Zdravím sraz paraboláků!!!

I já se připojuji a zdravím. Teď mi je jasno proč nám to s Herym nedopadlo. Mě se o víkendu řídit do Liberce nechce, byl jsem tam ve čtvrek a v pondělí tam jedu služebně zas. Aspoň si po Vás začuchám vzduch. Ahoj CES. :)

CES
Registrace: 4/2007

Ahoj.Byla to parada . nebo jeste je nema to chybu skoda, ze jste neprijeli. ahoj. Jirka

vanspeed
Registrace: 10/2007

bylo to supr a myslím,že jednou za rok (max. dvakrát) by se zdejší "guru"mohli obětovat a dorazit:-(

...spousta novinek a zajímavostí....myslím,že je zcela zbytečné skrývat svou identitu a příště připlout:-) ahoj cb21

Diablo je stále oukejíček!:-)

cb21
Registrace: 6/2007

cb 21

Ahoj .Mej se krasne je to super stale popijime Finskou vodku meme jeste 3 litry.Budem s dedkem asi do utery. cau .Jirka

vanspeed

A je tam aj ruda rudik ?

color21
Registrace: 4/2008

Tak jsem dojel domu v pohodě se živou GPS. Bylo to zase velice příjemné setkání se sat. nadšenci, těším se na další. Příště jedu zas. Dejte si za mě dvojitou finskou. Ahoj pep9k

pep9k
Registrace: 2/2006
Galerie: pep9k

ahoj dik chlastame jak svina ahoj jirka

vanspeed

@pep9k

Ahoj Pepo, znáš mne, končím sám o 3.30, Tvá finská vypitá a už se těším na další sraz....

Edision Optimuss OS2plus, OpenATV 4.2, připojen na síťový disk, 1.tuner motor 30W-75E v kombinaci s diseqc 10/1 napevno 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 9e - 10e - 4,8e - 1w - 5W, 2.tuner diseqc 10/1 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 10e - 4,8e - 1w

ojoj1
Registrace: 10/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra