Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Programy na orbitu

SPORT DIGI SKV

No to teda je mazanice,když to přepnu na CANÁL SPORT HD polsko a zpět,tak ani nevím kurňa kdo hraje,To je teda úroveň koukání,musel jsem vytáhmout starou crt 35 cm,kterou používám na školení a tam jsem teprve možná viděl solidní fotbal!!!!!!!
Kdo za to platí je d.e.b.b.i.l. :laughing:

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29
Odpověď v diskusním vlákně

RE: SPORT DIGI SKV

nahraj z toho dvě minuty a hoď to na youtube. naposled je tam nějaký promo z prvního dne vysílání a tohle:
www.youtube.com/watch?v=VowB2OL1O2A

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

ale digi je iba na crt :8)

Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE

wwwe
Registrace: 5/2009

Hery, ty jsi ten m.a.g.o.r., který sleduje 3 fotbaly na třech televizích zároveň? Dej si místo oduševnělého citátu seznam hraček a pořád tady neotravuj. To je mi ale novina, že HD obraz je kvalitnější než SD. A nezapomeň připsat, že jezdíš do Polska a Švýcarska. Musíš mít strašný mindrák, proto s tebou soucítím.

petr121
Registrace: 4/2008

pretých čo hldaju kontakt na heryho.

... nebudu to radeji ani komentovat
Text zeditoval moderátor alfasex. Datum editace: 16.10.2010, 19:08.52

fsat

fsat

takze zeleni mozu ist na kontrolu ;)

Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE

wwwe
Registrace: 5/2009

fsat - to co si spravil je nezakonne. Predsa len si porusil ochranu osobnych udajov a to je stihatelne. Takze byt tebou, tak sa tak neradujem!

Billysk
Registrace: 4/2006

fsat - to co si spravil je nezakonne. Predsa len si porusil ochranu osobnych udajov a to je stihatelne. Takze byt tebou, tak sa tak neradujem!

Billysk
Registrace: 4/2006

Souhlasím...sice mě občas s..e, ale odhalovat jeho identitu jsi neměl. Admin by to měl VYMAZAT.

petr121

pretých čo hldaju kontakt na heryho

Jseš M.A.G.O.R. první třídy tady odtuď se stahuji,protože to nemá žádné oduvvodnění,prostě ty jsi B.l.b.e´c už teď nebudu stíhat vůbec nic,Tou tvou reklamou na H.o.u.n.o.Mě to nevadí já jedu stále v oboru dále,ale těm co poskytuji pomoc a rady Ty,tě požehnají!!!!!!!!!D.E.B.I.L.Le:

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery

neboj se, my herymu nijak neublížíme :laughing: není to agent KGB. chce mu snad někdo něco provést?

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond

nu coz, zase alespon vime s kym mame tu cest, i kdyz se to urcite zverejnovat nema

rj45
Registrace: 6/2007

A foto by nebylo ?? at uz je to kompletní.. :))
Každopádně je to nepříjemný a nedělá se to.
Ale o život nejde a určitě tam nikdo nebude ráno stát ze satelitníma přijímačema v igelitce ;)

pat
Registrace: 1/2006
Galerie: pat

petr121

M.A.G.O.R.E.- je vidět,že jsi B.L.B,Italové který dělají dekodovací systémy určitě nebudou diskotovat s takovými P.I.T.O.M.C.I. jako jseš TY!!!!,Nakoukni do ZURICHU mezi aspoň odborníky,a radší drž Ty své ústa,který nic odborného neznají.Jsi obyčejný chudák!!! který se možná živí jak d.e.b.i.l. motáží sat.PARABOL,TO tĚ LITUJI!!!!!
Tohle dělám zadarmo,jestli to děláš za peníze,tak jseš!!! pěkný b.l.b.,protože jinak bys ses neuživil,že???

hery

Jsem m.a.g.o.r. a nestydím se za to, takže se fakt montážemi nemusím živit. Rozlišuji odborníky a velkohubé žáby. Ty tady akorát machruješ. Nemíním to jinak komentovat.

petr121

No, neškodilo by, kdyby se tohle vlákno celé smazalo.

polulin
Registrace: 10/2007

Se divím, že jsem se tě tady zastal při odtajnění tvé identity. Ale zasloužíš si to. Lovu zdar.

petr121

hery: omlouvam se Vam ze jsem si toho nevsimnul driv

fsat: cti pravidla, ktere plati jak pro mne, tak i pro tebe

a pro vsechny: klid, tema je SPORT DIGI SKV, a ne vase subjektivni pocity kdo ma vetsi a kdo mensi (poznamka metr)

at se dari, ahoj ;)

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

petr121

promiň překoukl jsem se ta Ten expert nesji Ty!!!! ala,ale někdo jiný,a to co jsem napsal Tobě,to platí v plné míře jemu,ještě jednou omlouvám se,čau ať se daří!! :laughing: :laughing: Já jsem takové zásahy zvyklý,ale praktické věci,Hraje,svítí a je to OK,to je rozhodující,to,Ti blbci nevědí,přepnu na C+NL film 1.1. a jsem spokojen,oni vidí veliké kulové!!!,zatím čau. :8) :lookaround: :8) R^

hery

Když už nic, aspoň si nový moderátor vyzkoušel editační funkce...

Diskomfort je nositelem pokroku.

AlesHavel
Registrace: 5/2010

Smaryja Francin,smaryja Pepin! Synci co to tu robite? DIGI sport je dle vkusu kazdeho soudruha.Proste nekomu (realne vetsine) staci sledovat anglicky fotbal a to za 5,50 Kc bez DPH no a paru fajnsmekru si da HD - cka.Znam synky co se divaji na mazanici,no ale potom to strihnou na OLD TRAFFORD nebo STAMFORD BRIDGE po kulkach primo osobne.

hdpe
Registrace: 11/2007

hdpe

Jsi borec synku,a já to taky tak beru,máš pravdu ve svých dobrých přirovnáních,které jsi pronesl.
,Zatím ahoj,odjíždím k dcerce,montoval jsem včera u nich Fergusona a mají malý problém,blbost za 20 min. jsem zpět.

hery

alfasex

Mě to nevadí,mě zná každý dobrý kluk ze Slovenska i Čech.Mimo parabolu poskytuji dobré a vyznamné ukázky,a co kdo chce potom snažím se jim splnit!!!!"jsou to vždy dobří kluci,Takhle jsem už rozdal tak 10 až 12 přístupových karet na různé providery,které momentálně nejsou k dispozici!!!!A Ti kluci vždy odjížděli spokojeni,jinak zasílám své card i naprogramované moduly pro různé přijímače a vím,že Ti kluci o mě znají vše a jsou vždy spokojeni. tak pane/alfasex klídek/jinak děkuji za podporu ze strany paraboly.cz!!!!

hery

každý

velkohubý člověk přes ni občas potřebuje dostat. Věřím, že admin zde bude podobně pozorný, když se zde bude tento velkohubec ve své typické opilosti opět trapně projevovat.

Kdo je kdo a co je co.

Janik

Janik

teda ja dovedu ledaco prehlidnout, klidne i kdyz se tady prehazuje kdo je vetsi m.a.g.o.r, no slusnej inteligentnej clovek nebude uvadet osobni udaje... jsou urcite hranice

a taky vam doporucuji precist pravidla

"zveřejňovat osobní informace o ostatních uživatelích a soukromých osobách (např. adresy, telefony, rodná čísla)"

a o pravidlach jak vite se nediskutuje, nebo mate pocit ano? ono tady lidi se hadaji o realnich vecech ktere maji ve smlouvach, ale pri registraci jste taky s necim souhlasili, nebo ne? nebo si myslite ze to je pro srandu kraliku?

at se dari, ahoj ;)

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

admin

by měl být neutrální, měl by mít rozumnější nick a měl by znát pravopis.

Kdo je kdo a co je co.

Janik
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra