, sekce: Programy na orbitu |
|
SPORT DIGI SKVNo to teda je mazanice,když to přepnu na CANÁL SPORT HD polsko a zpět,tak ani nevím kurňa kdo hraje,To je teda úroveň koukání,musel jsem vytáhmout starou crt 35 cm,kterou používám na školení a tam jsem teprve možná viděl solidní fotbal!!!!!!!Kdo za to platí je d.e.b.b.i.l. :laughing: Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
|
|
Janikkoukal jsem někdy na Tvé příspěvky,a ve své euforii taky občas máš chyby základního charakteru,tak se uklidni,prodej něco a to s usměvem :8) :8)Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
|
|
heryneboj, já jsem v poho...Kdo je kdo a co je co.
|
Janik
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 618 |
|
|
Janikviete, nie som rodeny cech, takze ak som urobil chybu/y tak sa ospravedlnujema pokial ide o moju neutralitu, ako nemienim tu riesit niekoho osobne spory z minulosti, alebo sucasnosti, drzim sa pravidiel, a v pripade uvadzania osobnych udajov, je snad toto pravidlo jasne... v pripade osocovania inych diskutujucich je na zvazeni admina, komu udeli ovocie, respektive ako posudi obsah ... a verte alebo nie, ani s panom fsat ani s herym som v minulosti nemal ziadne pozitivne aleho negativne vztahy, takze otazka "nadrzovania" jednemu z nich je irelevantna nech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
|
|
RE: SPORT DIGI SKVtak to čo si omne popisal si v prvom rade ty .Ja som ti nenadával:Jseš M.A.G.O.R. první třídy tady odtuď se stahuji,protože to nemá žádné oduvvodnění,prostě ty jsi B.l.b.e´c už teď nebudu stíhat vůbec nic,Tou tvou reklamou na H.o.u.n.o.Mě to nevadí já jedu stále v oboru dále,ale těm co poskytuji pomoc a rady Ty,tě požehnají!!!!!!!!!D.E.B.I.L.Le: - :8) Rv :8) |
fsat
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 740 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|