![]() |
|
Panasonic PlazmaZdravím mám dotaz na zkušenosti s touto tvPanasonic TV Plazma TX P42S20E, 42"(106), Full HD, 600Hz, Díky za reakce řeším otázku full nebo jen hd (zatím jen sd přijímač) |
slapet
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 710 |
![]() |
|
RE: Panasonic PlazmaKup ji a ihned s ní i slušný HD box a neni o čem.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Panasonic PlazmaJen jedno info a to se týká těch 600Hz,...Ku.va lidi to NENÍ obnovovací frekvence zobrazovače!!!! Nenechte se zblbout takovým údajem, je to podobná jako když vám u vedniček k PC píšou 2*120W(Ale TV je to dobrá o tom nepochybuju-sám mám podobnou) |
šibal
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 572 |
![]() |
|
RE: Panasonic PlazmaProstě Panák je panák osobně už jinou nechcu. R^Panasonic vieruška TX-P42, AzBOX elite, atd..
|
Karlos1
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 955 |
![]() |
|
RE: Panasonic PlazmaKupte full.2 šibal co to 600 znamená? Knedlíky? buchty? Trpaslíky s kyblíkama barev? |
skydedek
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 119 |
![]() |
|
Bez obav ho kupMám předchozí model TXP42S10E,k němu HD přijímač a jsem maximálně spokojený. R^IQON Force 1,karta ICE,O2TV,TV Panasonic TX-P42S10E
|
daddy
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 189 |
![]() |
|
RE: Panasonic PlazmaMám plazmu Panasonic HD uhlop. 106 cm tři roky. Obraz vynikající, tento týden jsem ji nesl z opravny s cenou 6500 Kč . V opravnách totiž neopravují, ale mění celé desky ve velikosti 1/2 televize. |
Kamil
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 382 |
![]() |
|
RE: Panasonic PlazmaDíky za reakce full bude volba, ale ten box mám gi 780 tak jsem uvažoval, že bych šel do uni boxu 9060 nebo 9080 jaký je váš názor dík |
slapet
![]() |
|
RE: Panasonic PlazmaPlazmu této řady jsem chtěl nedávno koupit (akorát ve větší uhlopříčce - 127 cm), ale na netu jsem na ni objevil několik negativních zkušeností uživatelů (hlavně na nemožnost měnit "Gamu")a že údajně je Géčko znatelně lepší (kvůli tomu štelování Gamy). Obešel jsem několik větších prodejen Tv a viděl desítky plazem řady G20. A byl jsem zděšen. U 42" jsem už z metru a půl viděl hodně pulzovat bílou barvu, třepat se obraz a z větší blízkosti i šum pixelů. Ale viděl jsem v těch prodejnách také řady "V" a "VT" a u těch byl obraz o hodně lepší. Ale tá cena byla šílená. A tak jsem nakonec otočil o 180° a koupil LCD LG 47LD650 a zatím jsem spokojen. Ale každý máme jiné oči. A tak se vykašli na zkušenosti druhých a obejdi si co nejvíce větších prodejen TV a na obraz těchto plazem se podívej.VU+ DUO 4K SE + Skylink ICE, Golden Media UniBox 9060 CRCI, T 90 + 17 LNB, Emme Esse 100x95 cm + Optibox DM 3800, LG 55LF652V
|
Alion
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 302 |
![]() |
|
@AlionByl jsem dnes v prodeně okay tam jse mě prodavač snažil přesvědčit, že signál co tam pouští je ze satelitu, ale byla to smyčka na blueray disku,ale na druhou stranu na plazmě ať hd nebo full nebyl sebemenší rozdíl je to těžký rozhodování když člověk pořádně neví o co jde kdyby si to tak mohl sám všechno omakat to by byla paráda, ale to by ty jejich naučený fráze nikdo neposlouchal. |
slapet
![]() |
|
RE: Panasonic PlazmaVe velké většině obchodů mají obraz díky způsobu rozvodu signálu dost bídný.Klidně tyhle mašiny krmí přes SCART.Já jsem se taky dost dlouho rozhodoval a zrazoval mě právě obraz.Pak jsem přišel v Jihlavě do prodejny Datartu v City Parku,tam měli rozvod ze satu udělaný komponentním vstupem,obraz jedna báseň a bylo rozhodnuto.TV mám připojenou přes HDMI kabel k HD satu a je to perfektní.Určitě kup Full HD,řada G je podle mě zbytečně drahá,zůstaň u své volby.Neboj se,nebudeš zklamaný a jdi do ní.IQON Force 1,karta ICE,O2TV,TV Panasonic TX-P42S10E
|
daddy
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 189 |
![]() |
|
KonzultaceJá mám taky Panas HD TH PX7E,nic nového, jedu na HDMI a je tam kontrast 8.000. Jen by mě zajímalo, jak dlouho vyžijou ty plazmy a LCD: HD, FULL a nebo LED s těmi našpuntěnými parametry např. kontrast 30.000, ....atd. Neutavěj se dříve než starší modeli ? |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
TXP42G10EPanasonic TXP42G10E s uhlopříčkou 106 mám i já a jsem spokojený. Krmím to Přes HDMI Z DVD Rekorderu Sony a Satelitního příjmače Optibox Panthera. HD jedna báseň. Takže rozhodně Panasonic.Gigablue UHD Quad 4K Pro 28,2°E/23,5°E/19,2°E/13,0°E
|
PC1
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 095 |
![]() |
|
RE: Panasonic PlazmaJeště jednou díky všem za odpovědi. Pěknou neděli :) |
slapet
![]() |
|
![]() |