![]() |
|
origo kartyjde u nás koupit někde oficialní předplatne na zahraniční platformy,teda kromě té levné pražské/každý asi ví o kterou jde/,dík za info |
buky
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 237 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
RE: origo kartya o co bys měl konkrétně zájem? něco se dá pořídit přes internet snadno, něco i za poměrně výhodný ceny. málo co ale přímo na českých stránkách. ale většinou jsou to dost vysoký sumy, i když s tou pražskou firmou se to nedá srovnávat.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: origo kartydocela výhodný se mi zdají portugalský platformy (tv cabo a meo tv) protože jsou celkem atraktivní v porovnání třeba s bulsatem. koukni sem:www.tvcorner.com/index.php/cPath/21 ale nevím přesně do detailů podmínky. něco je tam napsáno, ale určitě by to chtělo jim poslat mail a nechat si všechno do detailů vysvětlit. Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
vortidíky za info,kdyby bylo cabo,d+,apod,bylo by to super |
buky
![]() |
|
vortinedavno som sa cez jedneho .uk predajcu sky kariet dostal na stranku www.skytv.sk, aky je tvoj nazor?nech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
RE: origo kartyD+ je drahý, ale ty portugalce zjistíme. to by mohl být dobrej tip. určitě je ještě co objevovat a všechno nemusí hned skončit u satsklepu.plVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
alfasexnejlevnější sky uk zatím co jsem viděl, tak asi na tom skycards.euVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
vortimondMáš pravdu,tak na tyhle platformy bych měl asi zálusk.To je asi jediné co mi nezapadá do mé mozaiky.Vše jiné už mám.Kounu na to a začnu vyjednávat!!!! Nějak jsem na tyto platformy po odchodu do N3 pozapoměl,více jsem se věnovalplatformám na hotbirdu včetně ALJAZZERY SPORT. Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
![]() |
|
RE: origo kartykoukal jsem na to a nabídky jsou fakt super,jen jak to objednat |
buky
![]() |
|
RE: origo kartymusíme se jich zeptat. je to nějaký podezřele levný. moc se to neliší od cen na oficiálním webu Cabo-tvVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: origo kartyinak by ma zaujimalo, ako sa riesi pripadne neplatenie mesacneho... v podstate tieto shops reguju kartu na obcana napriklad v UK, cize v pripade neplatenia, by mal byt postihnuty ten, na koho je registracia nie?nech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
![]() |
|
RE: origo kartya co bluesattv.net |
buky
![]() |
|
alfasexŘeší se to stejně jako CYFRA+ a nebo POLSAT CAM,přes kámoše,který pracuje třeba v Čechách a je trvale v POLSKU,nebo na UKRAJINĚ,nebo v PORTUGALSKU.Mám už vyhlednutého doktora portugalce z Hradce Králové,který určitě až mu zítra zavolám,vše perfekt vyřídí,zařídí a já jen zaplatím a on to vždy na rok provede přes svůj účet.Sakra to je rychlovka,že no já to takhle mám,skoro po celé EVROPĚ:::: :8) :8) :8) :8)Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
![]() |
|
herynepochopili sme sa, respektive takto, ty to mas cez znamych, ale tieto satshops ktore sprostredkuvaju original karty, tak ako to riesia v pripade ak dotycny prestane platit za abonenciu? ty ak by si prestal nieco platit, tak ti znamy "pekne podakuje" ale ako to riesia tieto shops... pretoze ty sa na zmluve ani neobjavujes, nakolko ta je registrovana na niekoho kto dostane urcitu proviziu zato ze umozni na seba napisat kartu...nech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
![]() |
|
RE: origo kartynevím co je na tom pravdy, ale občas se píše, že sky o tomhle nejenom ví, ale přímo s nima spolupracuje. pochopitelně neveřejně, že jo. takže počítám když jim to někdo přestane platit, tak karta se jednoduše blokne a ten eshop s tím nemá žádný ztráty.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: origo kartya taky se píše, že když měl někdo už předplacenou sky 12 měsíců, tak karta se potom dá kdykoliv aktivovat nebo deaktivovat na bázi jednoho měsíce. akorát nová karta vyžaduje tu roční smlouvu. pak by museli mít zásobu už dříve používaných karet.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
pro alfasexAhoj. Pozdravuji te clenove dx clubu.Priste prijed na sraz , se svym nickem by jsi mezi nas zapadl. Jirka Jablonec |
vanspeed
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 575 |
![]() |
|
pro vanspeedja taky dobry a slusny chlapec, urcite by ste ma len pokazili ;Pnech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
![]() |
|
pro heryho.Ahoj.Vsichni te pozdravuji a vzkazuji ...vykasli se na platformy na hotbirdu včetně ALJAZZERY SPORT a radsi promichej ty svoje karty a prijd si zahrat mezi nas,Jirka Jablonec |
vanspeed
![]() |
|
pro alfasexAhoj. Pozdravuje me te a drz se. Jirka Jablonec |
vanspeed
![]() |
|
RE: origo kartydakujem za pozdrav!nech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
![]() |
|
RE: origo kartyTV Cabo balíčky a programy:www.zon.pt/Televisao/satelite/canaisporpacote.aspx oni mají skvělý takový ty zábavný programy, který vysílají mix seriálů a filmů - MOV TV, Fox Next, SET Portugal nebo třeba Canal Hollywood - jedna z nejlepších stanic v základní nabídce www.canalhollywood.pt/guia-tv/2010/10/17/ Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: origo kartySport TV HD dnesLIGA ITALIANA (CAGLIARI X INTER MILÃO) - DIRECTO PREMIER LEAGUE (EVERTON X LIVERPOOL) - DIRECTO PREMIER LEAGUE (BLACKPOOL X MANCHESTER CITY) - DIRECTO LIGA ESPANHOLA (AT. BILBAU X SARAGOÇA) - DIRECTO LIGA FRANCESA (OL. LYONNAIS X LILLE) - DIRECTO Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
vortiTa SKY UK karta chodí jen s jejich boxem?VU+ZERO 4K E85 5W,4W,1W,5E,9E,13E,19E,23E
|
tkan
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 1 414 |
![]() |
|
RE: origo kartyv podstatě jo (když chceš prémiový stanice movies nebo sport). všechno ostatní by mělo teoreticky chodit bez párování, ale většinou se to prodává určitě automaticky v sadě s tím jejich boxem. ono je to i lepší, pro jistotu.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: origo kartykua proč Glisník nezařadí Sky UK do HD nabídky?Já chci Premier league,na Astře 19.2 nic néni Premiere je asi dost drahý co? |
bojda
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 272 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
![]() |