![]() |
|
UPC problémJdou Vám prosím všechny programy na UPC. Mi to u některych píše služba aktuálně kodována.Zaplacené mám vše včetně HBO. Na info lince UPC jsou až od 10 hodin.Dík Ralw-showbox 500 |
ralw
Registrace: 1/2005 Příspěvků: 202 |
![]() |
|
RE: UPC problémAno, vsetko ide.Nosce te ipsum.
|
Warder
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 640 |
![]() |
|
RE: UPC problémvse funguje ok |
skoda
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 5 |
![]() |
|
RE: UPC problémDíky za info.Ralw |
ralw
![]() |
|
RE: UPC problémvolaj tam, mal som minule to isté. majú problémy so zápismy odkedy sa presunuli... |
JozoM
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 92 |
![]() |
|
RE: UPC problémJá jsem si myslel,že jsou problémy ze zápisy.Dík |
ralw
![]() |
|
RE: UPC problémTak jsem volal do UPC,že poslali zapisy a udělali refreš.A pokud mi to stále nejde ,chyba je prý umne.Nevím co to může být ,ve svém showboxu jsem se nešťoural, doted to jelo ok.Kdyby měl někdo radu tak dík.ralw |
ralw
![]() |
|
RE: UPC problémsorry ale máš přetočeno??? |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: UPC problémAhoj chlapy, píšu taky svou zkušenost výpadky v kódování jsou, nebojte se toho a volejte tam vícekrát, já jsem tam musel zavolat 2x a poté to naskočilo.Nechť to co nejdříve funguje.Příjmu zdar! Inetfinder FST-202, Dreamsky 9300, Dreamsky 8080, Ferguson Ariva HD Combo, Toridal 55T.
|
Stanowi94
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 621 |
![]() |
|
RE: UPC problémtonek:smozřejmě mám přetočeno mám astru i thor. Musel jsem tam volat celkem 4x a naskočilo to po zhruba po 5a půl hodinách.Po třetím telefonátu mě dokonce přesvědčovali ,že chyba je umne,ale nakonec se ukázalo,že chyba byla na jejich straně.Ale jinak byli ochotní a vstřícní až nato ,že jím to tak dlouho trvalo.Za sedum let první problém s UPC to jde.Díky všem co mi radili.S pozdravem King Baník :)) ralw |
ralw
![]() |
|
![]() |