![]() |
|
Motor mezi LNB a DiSEqC přepínačemChlapi, mám takový zvláštní dotaz. Ještě nedávno jsem měl dva přijímače. Jeden zapojen na parabolu přes motor a druhý na druhou parabolu přes DiSEqC přepínač 4/1 EMP - zatím pouze na 1. LNB zapojen na první vstup přepínače. Satelitní přijímač, který byl přes motor, jsem prodal a než koupím druhý, tak bych chtěl tu parabolu s motorem napojit na ten DiSEqC přepínač - vstup 2. a používat ji pouze na družici 4,8°E Astra 4A (Sirius 4), Astra 1E. Nechal jsem si ji před odpojením přijíma če na tuto pozici natočenou. Musím lézt na střechu a odpojit ty dva koaxy od motoru a propojit je, a nebo ten motor mezi LNB a DiSEqC přepínačem nebude vadit. A pokud by to nevadilo, můžu dát automaticky vyhledat a naladit další připojené družice/kanály? Pozná satelitní přijímač (Golden Media UniBox 9060), že to nemá ladit na motor, když umí poznat druh DiSEqC přepínače a jaká je "připíchnutá" družice? A nebo to raději naladit manuálně?VU+ DUO 4K SE + Skylink ICE, Golden Media UniBox 9060 CRCI, T 90 + 17 LNB, Emme Esse 100x95 cm + Optibox DM 3800, LG 55LF652V
|
Alion
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 302 |
![]() |
|
RE: Motor mezi LNB a DiSEqC přepínačemsat GI870 to pozná a pokud má signál zvolené družice tak netočí |
vladnaico
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 445 |
![]() |
|
@vladnaicoDíky. Už jsem to zapojil a fachá to.VU+ DUO 4K SE + Skylink ICE, Golden Media UniBox 9060 CRCI, T 90 + 17 LNB, Emme Esse 100x95 cm + Optibox DM 3800, LG 55LF652V
|
Alion
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 302 |
![]() |
|
![]() |