Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Nepochopiteľné mazanie programov z prijímača H5400

Zdravím, mám taký problém, už sa to tu myslím aj riešilo, keď dám nascanovať programy a potom uložiť, aby uložilo neuložené, tak sa zmaže veľa iných programov, robí to len pri niektorých TP (aj pri TP France 24 z 19.2°E), čím to je ? Musím si často robiť zálohu, pretože nikdy neviem kedy o programy prídem...

Btw tá záhada s France 24 arabským sa vyriešila, bolo to medzi rádiami, rádio Aragon premenovalo na France 24 arabské a tak som to nemohol naladiť, to ma fakt nenapadlo, myslím si ale, že to spravilo aj ostatným, ktorí toto španielske rádio mali naladené...

PeterHumax
Registrace: 3/2007
Odpověď v diskusním vlákně

re :

Máš plnou pamět,musíš odmazat některé programy.

Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK

lubbik
Registrace: 11/2006

@lubbik

Rezerva je ešte vyše 100...

PeterHumax
Registrace: 3/2007

RE: Nepochopiteľné mazanie programov z prijíma...

Toto často robilo aj mne, keď som ho ešte používal napr. na 1,0W. Nikdy som na to neprišiel prečo. Nakoniec som to vyriešil tak, že som pre transpordér ktorý robil problém, nastavil v menu ladenia úplne inú družicu. Asi sa tam inak niečo bilo. Tým, čo používajú diseq motor to ale nepomôže.

name
Registrace: 5/2006

RE: Nepochopiteľné mazanie programov z prijíma.

Mně to dělá u Humax 5500 CRCI. Pokud chci uložit nově naskenované stanice a je tam jedna, která je už uložená, smažou se mi 3 až 7 stanice. Na nic jsem nepřišel.

Oldřich
Registrace: 12/2005

Peter

To stejný. Raději jsem smazal co se dalo - hlavně nepotřebný rádia.

gaston
Registrace: 1/2006

RE: Nepochopiteľné mazanie programov z prijíma.

Chlapi pozor pri týchto Humaxoch nebol limit počet programov,ale počet naskenovaných TP. Mohlo sa stať aj to,že jeden program jeden na TP a prijímač bol hneď plný.

GI LX3, Octagon SF8008, T-90

Rasto
Registrace: 4/2003

RE: Nepochopiteľné mazanie programov z prijíma...

Ako som napísal. Stačilo pred ladením daného transp. zvoliť inú družicu a nič sa nezmazalo. Takže nedostakom pamäte to nebude.

name
Registrace: 5/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra