![]() |
|
Splitter a ethernetMomentálně, čistě teoreticky, mě zajímají splittery a jejich možnosti. Několik typů jsem objevil v různých obchodech. Většina funguje bezdrátově na nějakých pochybných frekvencích.Jeden (HYDRABOX), má přípojku na ethernet. Ví někdo , k čemu tam je dobrá. Jsou i nějaké jiné přístroje, které pro spojení jednotlivých částí využívají LAN? Hledal jsem poctivě a dlouho, někdy pomůže jen kousek textu, který je vhodné zadat do vyhledávače. |
Orion
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 337 |
![]() |
|
RE: Splitter a ethernetHydrabox - ccamd server, a s LANem prijimacu je tolik, ze se to ani neda vse sem napsat namatkou Dreamboxy, SatElity, AzBoxy, Globa .......... |
PowerPC
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 182 |
![]() |
|
RE: Splitter a ethernetDěkuji, Hydrabox je jasnej.LAN jsem nemyslel mezi přijímačema, víc mě zajímá možnost, jak to "natáhnout" ze splitteru přes domácí WIFI síť i trochu dále (tam, kam kabel není možno natáhnout) Je něco takového? |
Orion
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 337 |
![]() |
|
RE: Splitter a ethernetA je tady teda řeč o spittelu na ethernet, nebo o satelitech?? :O |
Aley
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 152 |
![]() |
|
RE: Splitter a ethernetjo sdílet můžeš třeba s kamarádem z Kanady,ale přes pevné připojení na net |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
![]() |
|
![]() |