![]() |
|
CI moduly Irdeto Skylink readyZa pár měsíců končí prodej karet Skylink ICE, které nahradí karty Skylink Irdeto a zatím náš trh nemá CI moduly pro Irdeto. Je za pět minut dvanáct!!!, tak jsem hovořil s člověkem ze Skylinku, který mi potvrdil, že se o nich bude hodně hovořit na čtvrtečním školení prodejců Skylinku (hotel SEN u Benešova). Zároveň mi potvrdil, že přímo Skylink bude dovozcem tohoto modulu.Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD
|
Dejf
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 513 |
![]() |
|
RE: CI moduly Irdeto Skylink readyTy přijímače co nemají díru na modul? To bude asi mazec. |
Ji.sat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 804 |
![]() |
|
Ji.satno tak asi si nebude niekto kupovat prijimac a kartu ktore spolu nespolupracuju....a kto uz ma prijimac bez diery na modul, tak ma aj staru skylink kartu.ja som skor zvedavy ako si UNI citacky poradia z cistymi Irdeto Skylink kartami |
radolaco
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 2 188 |
![]() |
|
RE: CI moduly Irdeto Skylink readyvyčkejte času jak husa klasu a nepanikařte... :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: CI moduly Irdeto Skylink readyJe fakt, že téměř všichni velcí obchodníci (velkoobchody)už nějakou dobu moduly Irdeto Skylink ready (prý to vyhrál Smit) testují a prý úspěšně, tak snad brzy je uvolní na trh. Budou ale prý o pár stovek dražší oproti modulům Cryptoworks - to bude trochu nemilé :)Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD
|
Dejf
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 513 |
![]() |
|
RE: CI moduly Irdeto Skylink readymalo by to fungovat aj vtomto module.http://shop.euro1080.tv/product.php?catno=7&articleno=30&lang=EN |
fsat
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 738 |
![]() |
|
RE: CI moduly Irdeto Skylink readyno třeba se k tomu vyjádří i ti co byly o víkendu na tej chlastačce, protože tam prej krom chlastání nějakej modul testovali :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: CI moduly Irdeto Skylink readyNo vidíte,koľko ľudí kritizuje Arivy 200HD a pritom si poradia UNI čítačky z novými Irdeto ICE kartami.Pravda riešia to až nové FW,ak sa nemýlim tak 1.06B9 a 1.07B1 R^ Pekný deň.VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 10 722 |
![]() |
|
kostik123NEMAM strach ze by v ARIVE nejelo ciste irdeto soudruzi v POLSKU so kluci sikovni a urcite neco udelajo |
tanabe
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 1 806 |
![]() |
|
RE: CI moduly Irdeto Skylink readyJá osobně jsem doporučoval přijímače s dírou na modul + díra na kartu.Tato sat.technika jde rychle dopúředu,to samé jako mobily,auta atd.Dnes koupíte něco nového a za pár měsíců je to staré.Nechme se překvapit tak za 5 roků. |
Ji.sat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 804 |
![]() |
|
![]() |