Quantcast

Diskuse

Uzamknuté diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Nejde setobox

Dobrý den přeji. Obracím se na vás po doporučení syna, že mi tady určitě pomůžete vyřešit problém co mi nastal. Před asi dvěma lety jsem zakoupil od místního anténáře a televizáka přijímací box na satelit. Platil jsem mu měsíčně dvě stovky a šlo mi hodně programů. V létě to přestalo fungovat a on už prý nemá smlouvu s tou firmou co to tady vysílala. Musel jsem se vrátit ke starý anténě, ale tam už nejsou všechny programy, jen Nova a Prima a jsou duchovatý. Nemáte někdo radu kam se obrátit aby mi to za ty dvě stovky zase fungovalo? Děkuji velice.

DědaLojza
Registrace: 10/2010
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 68
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Nejde setobox

jezis fakt radsej nepiste lebo si po Vas prídu..:)

freee
Registrace: 2/2010

Nevím internet já mám tady ve svým starým plechovým počítači co sotva dejchá. Půjdu tam zavolat a uvidím jak se domluvím.

DědaLojza

třeba to byl showbox a někdo tam nalepil samolepku dreambox

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

kostiku však vám říkám že tomu nerozumím. Já jsem to vždycky jen ovládal normálně ovladačem z kanape a zbytek mi dělal ten anténář.

DědaLojza

dobre uz to nerieste...:)

freee

prč na to reagujete je nemocen ten DědaLojza

Cvik dělá mistra.

ladinek
Registrace: 8/2007

Ak budeš mať nový DIGI prijímač tak ten Dreambox predaj a máš to.Nejaký HUMAX od Digi ti bude určite stačiť :))

VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7

kostik123
Registrace: 3/2009

Ale z kanálmy ako je Sport 1 Romania,Sportklub Hungary a podobne sa môžeš rozlúčiť...

VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7

kostik123

tak ja od tebe za dvojku ten dreambox koupim, urcite uz ho nebudes potrebovat :)

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

Pánové,odborníci,přece s dreamem jdou pořád zázraky,jen se divím,že jemu nevyhovíte? :razz:

zzaner
Registrace: 9/2006

tiez dam kilo eura..ak je to 800-ka..:)

freee

Ak je ten pán dôchodca ako píše tak nechápem načo by mu bol Dreambox a to sa divím,že kaď sa tomu moc nerozumie,že má takú mašinku doma a to asi aj zbytočne.

kostik123

Netvrdím, že nemáte čisté svedomie a zvlášť taký ako vy keď ste doslova naleteli špekulantom a ešte im aj mesačne platili. To by nemalo možno ani polovica Slovákov a Čechov. Fungovalo to pekne pár rokov, chvála Bohu ale nie večne. Trochu mi Vás je ľúto, že sa našli aj takéto hyeny, ktoré takýmto spôsobom okrádali a využívali slušných a veci neznalých ľudí. Aby ste to už konečne pochopili, že na to nemali vôbec žiadne právo a dopúšťali sa tým trestného činu obohacovania sa niečím na čo nemajú právo. Nakoniec tým okrádali všetkých slušných predajcov, montérov, iných poskytovateľov takýchto služieb a v neposlednom rade legálnych abonentov... Absolútne už nerozumiem Vám načo tu potom píšete takéto blbé veci okolo toho. Prečo ste nenapísali rovno čo potrebujete!? Takýchto podobných príspevkov "keď všetkým zrazu skončili zmlouvi" tu bolo hlavne cez leto more. Dá sa to riešiť technicky bez toho čo ste tu pre mňa nepochopiteľných a zbytočných faktoch uviedli. Myslím bez urážky že na to aby ste to správne pochopili už máte dosť rokov.

90°E-45°W: TBS6903 Profi,Gibertini 150,QARL 3636+,Amiko GBOX V2000,Twin Inverto Black Ultra,Cavel KF114,Gigabyte GA-AX370-Gaming K7,AMD Ryzen 5 2600X,G Skill FlareX F4-3200C14-8GFX,Gigabyte GV-RX560 Gaming OC-4GD,Sound Blaster Z,Samsung SyncMaster U28E59

DDR
Registrace: 1/2006

Takže si "Dědo" vyber....Skylink,CSlink,UPC či D I G I ..............U prvních dvou si "můžeš" koupit kartu na nějakých 20 programů "grátis" za nějakých 1.600 Kč Doživotně....Druhé dvě "fungují" na měsíčních platbách......
Pokud máš Interfernet tak se trošku snaž a hledej.....odkazy na weby určitě najdeš i zde na Parabole.Pokud ti to nestačí,tak už je to S P A M . :laughing:

Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.

Kamil_k4
Registrace: 10/2007
Galerie: Kamil_k4

lidi vždyť si z Vás (DědaLojza) dělá ****.....
Text zeditoval moderátor alfasex. Datum editace: 19.10.2010, 15:22.25

trondik
Registrace: 11/2008

milej DědaLojza:

www.skylink.cz
www.cslink.cz
http://cz.upcdirect.com/

a nebo se obratte na nejblizsiho prodejce sat & dvb-t techniky

zelam vam krasnej den, a at se dari ;)

ps: milej trondiku, co takhle si procist pravidla? dekuji

Vzdát se je horší než být poslední.
Text zeditoval moderátor alfasex. Datum editace: 19.10.2010, 15:22.04

alfasex
Registrace: 8/2006

S P A M

To je zase pr-del, jak mu to žerete. Ale klobouk dolu, Jaivanovi, že dokáže furt vymejšlet takový plodný téma :laughing:

trouba
Registrace: 3/2007

myslím,že sa niekto výborne baví,pretože takúto drzosť
si neviem v reáli ani len predstaviť...

dziki
Registrace: 11/2005
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 68

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra