Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Problém s českými/slovenskými programy

Mám DVB-S Mascom a už 2 dny mi nejdou žádné české kanály. V neděli jsem zapl televizi a asi po půl hodině mi to napsalo "žádný signál" a od té doby mi nejde naladit žádný český ani slovenský kanál, byť mám dobrou kvalitu 93% i sílu 82%. Ať zkouším, co zkouším ne a ne přijít na to, co se přihodilo... :fuming: Nemůžete mi prosím někdo poradit?? Díky

ralik
Registrace: 4/2009
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Problém s českými/slovenskými programy

Pohlá parabola, vadný diseqc nebo monoblok. Podle mě máš i astru 19,2 a jde ti pouze ta.

Panasonic vieruška TX-P42, AzBOX elite, atd..

Karlos1
Registrace: 2/2007

No, Astra 19,2 mi nejde vůbec... a na 23,5 je to tak jak jsem psal v úvodu...

ralik

Nejde setobox pokračování

Dobrý večer přátelé. Tak mám za sebou vyčerpávající telefonáty s prodavačema na tom čísle co jste mi poradili. Já vím že jsem starý a hloupý, ale na druhým konci aparátu jsou zase nevychovaní a drzí spratci no hrůza. Takhle přece nemůžou fungovat, jsem snad jediný co je poslal do zadele?

Že prý mi ten můj box nevezmou zpátky a na něm že to neudělají. Mám si prý koupit jejich dvojčinný stroj za peníze a pak jim ještě platit. Mám si prý zavolat technikovi v okolí a domluvit si montáž, že to bude stát tolik, kolik si řekne. A for je v tom, že je to ten samý co mi to doposavaď dělal. Tak nechápu jak nemá smlouvu a nevím co dělat. Nevíte jak to udělat aby to zase mohlo chodit?
Děkuji všem co chtějí pomoct.

DědaLojza
Registrace: 10/2010

Deda...bez uz spat. Rano vytriezves a vsetko bude fungovat tak, ako ma. :)))

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza
Registrace: 12/2006

@DědaLojza
Dostal jsi málo rad a odkazů v tvém minulém vlákně? Podle tvého pravopisu soudím, že nejsi negramot, takže tě ofic. upozorňuji, že tohle byla tvá poslední provokace.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

No dovolte já skoro nepiji, mám cukrovku. A fungovat to asi nebude, když to od léta nejde.

DědaLojza

Pane Tomiku a jak mi poradíte? Ano nejsem blbý ale do tohohle nevidím, jsem už na to starý.

DědaLojza

:laughing: cukrovku

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

ralik

Proskenuj 12,525/V a napiš co to našlo.

Karlos1
Registrace: 2/2007

Ano mám cukrovku a vyšší tlak. To je v šedesáti pěti asi normální. A tak bych prosil o pomoc v tom jak se vypořádat s tímhle problémem. Opravdu se to musí platit naráz a pak měsíčně znovu? Už jsem do toho dal dost peněz.

DědaLojza

RE: Problém s českými/slovenskými pr

dvojčinný stroj a za peníze :laughing: :laughing: :laughing:

Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček

Anubis
Registrace: 7/2008

:))) Jaivane dnes opravdu boduješ. R^

Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.

lachtan
Registrace: 7/2007

pane anubiusi a co je na tom tak směšného? Já ho platit nechci, mám svůj setobox a na další funkce ho nepotřebuju. Stačí mi to co mám a kde to fungovalo. Jen mi zase doporučili toho montéra co už nemá smlouvu, mají v tom binec. Jak dál?

DědaLojza

@DědaLojza
To že jsi (možná) starý, není překážkou tomu, aby jsi tak jasné rady nepochopil a stále stejnými dotazy a slovními obraty zde provokoval uživatele, kteří ti chtěli v dobré víře pomoci.
Dám ti na to i týden času. Ať nemusíš spěchat.

Tomik535

RE: Problém s českými/slovenskými pr

Já jsem jen zvědavý v jaké reinkarnaci se zase vrátí :laughing:

Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček

Anubis
Registrace: 7/2008

No, spoustu zvláštních kanálů: GUIDE TV, ENREGISTREMENT, CH-A 238e, CH-A 238F, CANALPLAY, a podobné hovadiny...

ralik

@Anubis, přesně tak, jen nechápu, že to zase zkoušejí, i když ví, že jejich data registrací jsou podezřelá na první pohled. Je skoro pravidlem, že po objevení nového jména na blacklistu, se vždy vynoří někdo, kdo ze sebe dělá největšího ňoumu jak nerozumí problematice, jen aby si mohl vybít zlost a zaspamovat. Nebo ještě hůř, udělat ňoumu z někoho tím, že se za něho nakonec vydává.
Ještěže celá "operace odpočinku" trvá asi 10 vteřin, takže to opravdu práce nepřidá.

Tomik535

@ralik

Možná bys mohl ještě popsat svou sestavu, zda máš na anténě jen jeden konvertor(ne monoblok) nebo více lnb, ať tu opravdu nehádáme, zda je to nastavením diseqC nebo se ti jen jednduše pohnula parabola..

Tomik535

Tomik535

Mám dva LNB a pohnutou anténou to bohužel není.

ralik

Nemas zalozny setting, aby si ho nahodil znovu ?

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza
Registrace: 12/2006

@ralik

Tak když si tak jistý, tak co ti brání udělat tovární nastavení, nastavit přepínač a pak znova scanovat?

Tomik535

A před novým scanováním ještě zkontroluj nastavení LO. Ale to by mělo továrko vyřešit.
Mě jen nejde do hlavy, že při zjišťování příčiny, už jednu dokážeš předem stoprocentně vyloučit. To tam máš ještě jiný přijímač? Pak jsi nám to tedy mohl sdělit ať nehádáme jak z křišťálové koule.

Tomik535

@Tomik535

Zdar, jak víš i z našich hovorů, tak jsem již přestal aktivně puplikovat jak rady tak i názory ve věci.
Nechápu ty časté výpady zde na parabole, jako by byla někomu trnem v oku, že se jedná o nejúspěšnější a nejoblíbenější československý satelitní server.
Nerozumím lidem, kterým dělá dobře ze sebe dělat idiota (týká se to i jiných anonymních nicků)

S pozdravem

Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.

Babui
Registrace: 1/2006

@Tomik535

oprava - publikovat

Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.

Babui
Registrace: 1/2006

RE:DědaLojza

Aj tak by som rád vedel,koľko si dal za ten akože deambox pred dvoma rokmi.

Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.

letas
Registrace: 5/2007
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra