![]() |
|
Dálkový přístup na TechniSat HD-8 ještě jednouPodařilo se mi (problém byl ve vadném kabelu) rozchodit přes statickou adresu vzdálený přístup k přijímači z místní sítě. Rád bych přístupoval k přijímači prostřednictvím internetu. K tomu je dle návodu potřeba zřídit uživatelský účet u služby DNS + vložení parametrů dynamické služby. Může mě prosím někdo navést jak zprovoznit vzdálený přístup na přijímač prostřednictvím internetu? Díky moc |
Roman1707
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 13 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26 | |
![]() |
|
RE: Dálkový přístup na TechniSat HD-8 ještě je...Já mám tuto funkci zprovozněnou.Přiznám se ,že jsem to nebyl schopen sám zprovoznit.Musel jsem požádat provozovatele internetu a to hlavně z důvodu ,že to musel povolit na routeru.Jinak přijímač jde probudit ,ale musí bejt zapnuta funkce rychleho uvedení do provozu .Jinak jdou posílat data s přijímače do počítače a naopak. Takže pokud si chcete kdekoliv prohlédnou třeba fotky a je tam přístup k internetu ,tak není problém. To samé filmy tam i zpět!Plus časovač! |
rosta00
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 26 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26 | |
![]() |
|
![]() |