![]() |
|
Zostava na Skylink - O.K.?Zdravým všetkých. Prechádzam z analógového vysielania na Skylink. Chcem kúpiť CARD Skylink Standard HD ICE, CAM Cryptoworks Eurocam, LNB Smart TMT43 Monoblock 4,3 Twin a Satelitnú parabolu Emme Esse 80Al. Bývam v Topoľčanoch, SR na 4. poschodí, kde bude aj umiestnená parabola. Mám TV zn. Panasonic TX-P42V20E s DVB-S a chcem mať programy z Astra 23,5 a Astra 19,2. Poradíte mi, či mi tieto „vecičky“ budú postačujúce na príjem kvalitného signálu alebo mám kúpiť niečo iné? Ďakujem za Vaše rady a názory. |
MartinTO
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 33 |
![]() |
|
RE: Zostava na Skylink - O.K.?v pohode staciDreambox DM900, Fuba DAA 110, Moteck SG2100A, Inverto Black Ultra, Sony Bravia KDL-55W805B
|
Marian21
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 2 846 |
![]() |
|
RE: Zostava na Skylink - O.K.?Nekdy je problematicka spoluprace Skylink ICE karty v modulu Eurocam Cryptoworks a TV Panasonic. Doporucoval bych pred koupi kontaktovat podporu Panasonic a vyzadat si typ doporuceneho (overeneho) modulu. |
titmouse
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 13 |
![]() |
|
RE: Zostava na Skylink - O.K.?při nákupu nových zařízení bych se orientoval už na Irdeto, jak CAmodul, tak kartu ! |
Tondach
Registrace: 3/2004 Příspěvků: 1 537 |
![]() |
|
![]() |