![]() |
|
Prodej Skylink karty na SlovenskoKdyž prodám kartu registrovanou na sebe Slovákovi, nehrozí nějaký postih? Díky |
cancro
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 124 |
![]() |
|
RE: Prodej Skylink karty na Slovenskone nehrozínikdo moudrej z nebe nespad, ale lenivost je hybnou silou pokroku
|
pepiino
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 1 356 |
![]() |
|
RE: Prodej Skylink karty na SlovenskoSkyLink je ČeskoSlovenská karta.Na stránke SkyLinku je na zmenu majiteľa aj formulár na vytlačenie,vyplniť a poslať. |
Igor
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 794 |
![]() |
|
RE: Prodej Skylink karty na Slovenskonemusis si vyplnat ziadny formular a posielat ho niekam. staci zmenit registracne udaje na noveho majitela a je to.motor Stab HH90, Dreambox 800HD - klon, Skylink
|
drto
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 808 |
![]() |
|
RE: Prodej Skylink karty na Slovenskomal som na mysli zmenit udaje priamo na strankach skylink :)motor Stab HH90, Dreambox 800HD - klon, Skylink
|
drto
![]() |
|
drtoAle do toho formuláru na nete nejde nič vpisovat,len vytlačit. |
puder
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 316 |
![]() |
|
puderno neviem ako tebe ale mne to ide bez problemov zmenit :) normalne sa prihlas na ich stranku pod svojim menom a heslom a vlavo mas registracne udaje klikni a je tam potom aj ponuka zmenit. musi ti to ist ked to ide aj mne.motor Stab HH90, Dreambox 800HD - klon, Skylink
|
drto
![]() |
|
: Prodej Skylink karty na SlovenskoMě Slovák před třemi roky poslal kartu registrovanou na slovensku a letos jsem ji převedl na sebe do česka a doplatil jsem asi 320 Kč aby mi ji zaregistrovali na mě a aktivovali české programy. bez problémů. Formulář je na www. skylink i ve slovenštiněi v češtině podle toho kam chceš kartu přeregistrovat. |
josef1
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 93 |
![]() |
|
![]() |