![]() |
|
Kabelovka UPCAhoj,mám kabel UPC a HD Octagon 918,když porovnám třeba Novu v SD,tak to je šílený rozdíl v neprospěch UPC. Proč je tak odlišná kvalita? Díky za názor. |
grower
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 1 030 |
![]() |
|
Téma: Kabelovka UPCA ještě jeden dotaz. Má He@d 8500HD blocker? Třeba jako Octagon 918HD. Díky. |
grower
![]() |
|
kabelovka UPCs kabelovkou od UPC se většinou setkávám, když to chtějí lidé zrušit a já jim pak montuji satelit....myslím, že není co dodat... :8)DVB-S/S2 ( E-85 /28,5/23,5/19,2/13/ ), DVB-T/T2 ( Žižkov,Ládví,Cukrák,Černá hora,Buková hora, Ještěd, Jablonec,Sněžné jámy (PL),
|
pigfucker
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 554 |
![]() |
|
RE: Kabelovka UPCTo opravdu není co dodat, protože kvalita Novy v kabelovce UPC je o třídu výš než na jakémkoliv satelitu, takže autor dotazu by si měl jít koupit pořádnou TV a ne ten šrot co má...Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
![]() |
|
@technikTKRCo to meleš? Kvalita na kabelu UPC Nova je fake! Mám Octagon HD a Panasonica Full HD a když porovnám SD program Nova a jiné,tak kabel je o 50% horší! Kup si brejle nebo pořádnou techniku (odborníku). :laughing: |
grower
![]() |
|
RE: Kabelovka UPCBavíme se Digitální kabelovce nebo analogové? |
afti
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 198 |
![]() |
|
RE: Kabelovka UPCOctagon HD,Panasonic Full HD a sledovat NOVA SD? Tak to je brutální kombinace :-/ |
jaykay
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 26 |
![]() |
|
To: jaykayJak brutální? Já to jenom porovnával!!! Přečitaj si pozorně. Jedná se i o další sd programy,tak jaká brutalita? Copak Prima nebo Nova Cinema vysílá v HD. No koukám,že je to s vámi dost těžké(asi nechápete). Čus. Rv |
grower
![]() |
|
@ aftiCo ti pouští v kabelu UPC? Tak pravě to porovnávám. :laughing: |
grower
![]() |
|
To:growerNapiš co porovnáváš,např. NOVA HD UPC proti NOVA HD satelit atd. a jestli je to problém tak prostě napiš že UPC je na houby ;) |
jaykay
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 26 |
![]() |
|
To: jaykayNova TV,Prima TV,Nova Cinema TV a další SD i HD programy v kabelové UPC. Porovnávám to s kvalitou programů v Octagonu 918HD,ty samé programy!!! A UPC mi přijde jako nekvalitní šit. To je můj názor,kabelovku nebrat ani když vám budou platit!!! |
grower
![]() |
|
RE: Kabelovka UPCNovaHD v UPC Digital má velmi kvalitní obraz-na kvalitní TV.To samé platí pro Discovery HD Showcase,History Channel HD atd. A cena 600kč za nabídku,která je-v porovnání s sat.poskytovateli-přiměřená. .......
|
jito
Registrace: 12/2005 Příspěvků: 514 |
![]() |
|
@jitoAle SD jsou na ho... Rv |
grower
![]() |
|
![]() |