Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink a T-T mi nejdú

Vážení, asi pred 10 minútami mi vypadli Skylink a T-T (okrem TA a ČT24), som s tým problémom sám ?

TechniSat DigiCorder HD S2X Plus, TechniSat TechniSat SIR, AB CryptoBox 600, AB CryptoBox 652 HD Combo, AB CryptoBox 752 HD

antonius
Registrace: 12/2007
Odpověď v diskusním vlákně

Skylink a T-T mi nejdú (# 7)

Jsi v tom sám vše ok

donkarlos
Registrace: 2/2008

RE: Skylink a T-T mi nejdú

sometimes the problem is in your arriva. ole :)))

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

U mna tiez vsetko OK. Tieto spravy o vypadkoch Skylink u niektorych uzivatelov sa tu objavuju az prilis casto. Nemyslim, ze je to vylozene len problem toho-ktoreho uzivatela, ale zrejme ma na tom podiel aj Skylink.

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza
Registrace: 12/2006

blbne TV JOJ

zasekáva sa obraz,ostatné všetko OK,cez dvb-t TV JOJ OK

GM Triplex Hyperion 5.4,Ariva combo 4k ,Sony KDS 55A2000

NB501
Registrace: 8/2007

donkarols vďaka za informáciu, tak som začal konať, nenabehlo mi to ani po opakovaných vytiahnutí šnúry zo zásuky na 5 min. No skúsil som vymeniť karty v šachtách Skylink (z modulu) s T-T (z čítačky) a nabehlo to. To keby niekoho zaujímalo.....

TechniSat DigiCorder HD S2X Plus, TechniSat TechniSat SIR, AB CryptoBox 600, AB CryptoBox 652 HD Combo, AB CryptoBox 752 HD

antonius
Registrace: 12/2007

skylink má teď horší pověst než digi tv. ta změna modulace je přišla hodně draho. od tý doby jakmile je nějakej problém, tak hned chyba na straně skylinku

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra