![]() |
|
Brum v STA dvb-sprosím o radu, v satelitním STA přes multipřepínače se mi při připojení přijímače přes kabel SCART objevuje ve zvuku brum. Prý se to dá odstranit galvanickým oddělovačem. Ale takový aby fungoval v dvb-s jsem nenašel. Pora´dte prosím model. Díky. |
liskam
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 27 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
![]() |
|
RE: Brum v STA dvb-sCo to zkusit uzemnit k hromosvodu a pak počkat na bouřku, pak už ten brum slyšet nebude |
netace
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 3 747 |
![]() |
|
RE: Brum v STA dvb-sto je teda legrace,kdo jste mu poradil?asi jenom já,bezpečné,zaručené,ale drahé řešení,možná jediné |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
![]() |
|
RE: Brum v STA dvb-sještě bych viděl levnější řešení,pokud jde jen o zvuk,jinak příjem bezproblémový,oddělení audio stop přes kondenzátory,nebo malá trafa,ale to je námět k experimentování,nutno vyskoušet |
pierrepetr
![]() |
|
@pierrepetrEšte môže kúpiť AV receiver + bedne, prepojiť ho optikou zo SAT a užije si aj Dolby Digital... A sem tam aj 5.1 . |
Kvinto
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 448 |
![]() |
|
Kvintoano i na tu optiku jsem myslel,jenže další komponent jsem nechtěl nabízet,prostě oddělit |
pierrepetr
![]() |
|
@pierrepetrSamozrejme treba ten môj "úlet" brať z nadhľadom... Ale nakoniec prečo nie, minulý rok som takto kolegovi posunul (síce tam sa jednalo o úplne iný problém) už nevyužité ONKYO TX-SR600E za 100€ a dodnes si ho nevie vynachváliť. |
Kvinto
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 448 |
![]() |
|
RE: Brum v STA dvb-sMůj tatík si před časem bezhlavě pořídil nějaký set s přijímačem Strong a taky mu leze ze SCARTu do TV brum, tak jsem zkusil propojit sat.přijímač s věžičkou přes linkový audio out a brum byl i tam. Nedělám si iluze o kvalitě audio výstupu jeho Strongu a tak "nejmenší zlo" bylo řešení, kdy jsem mu na sat.přijímači vytáhl zvuk na max, kdy zvuk "přetlačil" brum a hlasitost si reguluje na TV. |
muchacho
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 64 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
![]() |
|
![]() |