![]() |
|
Jaký =spolehlivý= quad ?Zdravím.Chtěl jsme poprosit hlavně montážníky o doporučení nějakého quadu který minmimálně reklamují.. i když je mi jasný že je to problém a říct s určitostí se to dá těžko.Během pul roku už měním druhý Quad na střeše.Byl to vždy edison a vždy odešel jeden výstup kde šla jen jedna polarizce. Rád bych tam před zimou něco dal a měl aspon během zimy klid od lezení na střechu... Děkuju |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 38 | |
![]() |
|
RE: Jaký =spolehlivý= quad ?No, já ti řeknu že mě už ty saty s kartama dokupy štvou uplně neuvěřitelně. Zvolna to pouštím a vracím se k anténám. |
J a
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 3 337 |
![]() |
|
@saxonCo tě sklamalo na SD Show?Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Jaký =spolehlivý= quad ?chlapi neblázněte, kdybyste používali procenta, tak jste v pohodě :D byste se netrápili hromadou zbytečných složitých údajů ;) |
davidkriz
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 2 767 |
![]() |
|
RE: Jaký =spolehlivý= quad ?Dneska jsem jel v Budějkách po Lidické, kde má svoji prodejnu ISAT BRNO a na výloze byla reklama "komplet na české programy za 1 890.-Kč"...Tak jsem si řekl, ještě že existuje DVB-T, že máme co zajímavého dělat. Příští sobotu jedem s mirasatem zvučit setkání českých a dolnorakouských dechovek na Zvíkov. Je to od rána do 22hod na dvou podiích, celý den jídlo, pití a druhý den máme plnou kešeňu, že bychom museli montovat tyhle "akční sety" asi 14 dní, každej den tři... :laughing: On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
saxnebyla to spíš expozitura jisté firmy z Taus-u? ;) |
davidkriz
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 2 767 |
![]() |
|
TomikJednou to najede, jednou ne, pak to hlásí, že je bez signálu. Každou chvíli to zamrzne, nebo to hlásí "zakodovaný kanál".Vždyt už člověk musí lidem popisovat kolíbku na rearpanelu, jako součást běžné obsluhy... Ne, seru na to. On Air!
|
Saxon
![]() |
|
@saxonpředpokládám, že máš na mysli ICE..?Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
tomikPředpokládáš nesprávně. ICE bych do toho vůbec nedal.Právěže dnes jsem vystřílel poslední dva kusy starých karet Skylink, naštestí s dvěma poslednímy kusy S300. V pondělí začínáme novou éru... ;) Další protivnou věcí jsou nepochopitelné mrtvoly na TP 12525V, někdy pomůže změna SR, jindy změna FW. Rovněž problémy s Option relátky ve spojení s MB. Tohle u Vantage vůbec neznam. On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: Jaký =spolehlivý= quad ?Holt to snižování ceny musí být někde znát. |
J a
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 3 337 |
![]() |
|
RE: Jaký =spolehlivý= quad ?nejlepší montáž na střechu,potom si uživej a na štědrej den je to super,ometat plechovku R^ R^ R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
![]() |
|
RE: Jaký =spolehlivý= quad ?Pořiď si motor.Někdy je střecha jediná možnost.Co to tady sleduji,tak potíže jsou jen s přepínači,ale s motorem budeš muset při přetáčení vždy chvíli počkat.Ale je to tak,zvyk je železná košile,pokud používáš jen přepínače?Musíš si zvyknout na lezení na střechu i v zimě.Já používám zase od začátku motory a nedovedl bych si s přepínačem poradit. :) |
zzaner
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 3 333 |
![]() |
|
zzanerAle já mám i motor i totoridní parabolu viz.tady na stránkách moje galerie.A třeba tento problém je jak jsem psal napřímo solo do přijímače z quadu. A navíc si nedovedu představit dát quad na motor.. a když bude každý po baráku mít večer rozkoukáno to své na 23,5 a já jím ujedu někam z motorem... |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
![]() |
|
RE: Jaký =spolehlivý= quad ?Proto mám 2 motory a ke každé TV STB.Pokud se to u nás sjede,aby se mně neprali vnoučata :laughing: R^ |
zzaner
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 3 333 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 38 | |
![]() |
|
![]() |