Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

prijem Skylink cez net

da sa prijimat programy skylink formou internetoveho pripojenia na prijimac?samozrejme prijimac standardne pripojeny na paroabolu

wiking18
Registrace: 6/2008
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31
Odpověď v diskusním vlákně

RE: prijem Skylink cez net

samozřejmě

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

vposlednej dobe idu.... R^

Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE
Text zeditoval moderátor alfasex. Datum editace: 21.10.2010, 12:12.15

wwwe
Registrace: 5/2009

Promo,mne by zajímalo,za kolik?Za toto už se nechá zaplatit. :lookaround:

zzaner
Registrace: 9/2006

wiking18

cital si pravidla tohto fora? odporucam

nech sa dari, ahoj ;)

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

alfasex

co som napisal nelegalne,hl veci boli zmazane,to uz je vrchol stej zelenej farby ti ide Rv

Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE

wwwe
Registrace: 5/2009

wiking18

wiking18: dufam ze tyzden na nastudovanie pravidiel ti bude stacit, a do buducna pytat sa na zdielanie niektorej z domacich platforiem je na tomto fore zakazane (okrem ineho)

wwe: srandicky srandicky (neber to osobne, srandu okolo sharingu sa tu trpiet nebudu tiez)

nech sa dari, ahoj ;)

alfasex

alfasex

pravidlo č. 1: všetko je zakázané.
pravidlo č. 2: vždy platí pravidlo č.1. Nejako takto to má fungovať?

3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE Megasat_ HD_ 7_ combo

Tami
Registrace: 3/2006

Tami

ak chcete vykradnut banku, taktiez sa nepojdete spytat na seriozne forum o bankach ako nato nie?

ak chce niekto kradnut, nech si zhana informacie ako vie, a nie napise na seriozny web ohladom sat techniky, ako primat (zdielat) domacu platformu Skylink ...

mozno ze ma tu x-ludi bude nenavidiet, no pokial tu zelenu farbu budem mat, tak zdielanie domacich platforiem sa tu preberat nebude, a vulgarizmy sa pouzivat nebudu (pokial s tymto nesuhlasite napiste na redakcny mail, a mozno sa stanete adminom vy, a ja to potom budem respektovat)

nech sa dari, ahoj ;)

alfasex

má to zmysel reagovať? nie!
nech sa darí, ahoj ;)

3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE Megasat_ HD_ 7_ combo

Tami
Registrace: 3/2006

Nenašel jsem veb,kde by se to Česko-Slovensko-seriozně probíralo.Pokud to někdo chce dát jako byznys,nevím,ale komunikovat přeš ruské,americké,německé a jiných národností fora,se mne ale,vůbec,ale nelíbí.Při tom platit cizím bankám poplatky,které se nechají dosledovat.Dle mne je nejlepší platba z ruky do ruky.Maximálně šlo by to fingovanou platbou,ale pokud si myslíte že touto cestou získáte zájemce?Dle mne jedině keš. :lookaround:

zzaner

reagovat ma vzdy zmysel, ja som pristupny na diskusiu :))) nemam vobec zaujem rozdavat neake banany, vsetci sa ucime, ale ak niekoho upozornim na pravidla, a ten mi napise, co sem pletiem pravidla a s drzostou si nahodi svoj mail, tak co s takym clovekom? ...

nech sa dari, ahoj ;)

ps: zima ide, medvede sa ukladaju na zimny spanok, a vymyselnici vyliezaju :8)

alfasex

zzaner

a IP nelze dohledat?

at se dari, ahoj ;)

alfasex

Dohledat a prokázat na straně přijmu,toť otázka.Pokud u mne padají ke mně ,na můj pozemek ovoce a listí a zase naopak.Vždy ovoce i listí je majitele!Vždy záleží jestli je majitel ochoten něco udělat s tím,aby to ke mne nepadalo.Pokud mně někdo ničí zdraví elektronickým spadem??Jsou věci,které se musí oboustraně tolerovat.?.Nebo je to možno jinak,ale od toho jsou zase jen soudy,které stojí zbytečně moc peněz-zbytečně!! :) Já to beru s humorem,nezdílím,protože to neumím,bohužel. Rv

zzaner

ja sice tiez nezdielam, ale podla mna je tiez odveci ze sa tu nemoze preberat problematika, ktora sem vyslovene patri

radolaco
Registrace: 2/2010

@alfasex

Neviem prečo mám dojem že @wiking18 sa vôbec nepýtal na zdieľanie (sharing), ale na streaming a ten pokiaľ viem zakázaný nie je, v poslednej dobe sa objavuje aj v množstve komerčných vyrobkov a aplikácii. Alebo som to len ja blbo pochopil?

Kvinto
Registrace: 6/2009

ak som urobil chybu, nemam problem sa ospravedlnit

len neviem ci na internetovy prenos skylinku, je potrebne mat "samozrejme prijimac standardne pripojeny na paroabolu"

nech sa dari, ahoj ;)

alfasex

Ten primárny áno a samozrejme aj s legálnou kartou. Možno mu stačilo dať šancu vysvetliť o čo mu ide a potom konať.

Kvinto

Kvinto

teda velmi by som sa divil, zeby bolo legalne uskutocnovat stream videa vdaka karte skylink cez internet (napriklad robit stream HBO, Discovery...atd)

ale ako vravim, som len clovek, a ak som urobil chybu, rad sa ospravedlnim...

takze pan wiking18, bude mat moznost vysvetlit o co mal zaujem...

nech sa dari, ahoj ;)

ps: osobne si myslim, ze ak mal zaujem o tvrdy sharing tak to sem pre istotu radsej ani nenapise...

alfasex

nemal som zaujem o sharing a to ze niekto napise a odcudzuje cloveka ze tu pise nieco co sa sem neda pisat je len vysledkom jeho rozumu...ja som sa pytal ci sa da vdaka netu prrijimat cez kartu neake programy

wiking18

a myslim ze bude rozumnejsie spatat sa na to niekde inde lebo tu stratila komunikacia ohladom satelitnej problematiky zmysel na tomto fore vdaka ludom aky su tu prihlaseny a myslim ze mi vela ludi da za pravdu

wiking18

@alfasex

Pokiaľ si to streamujem sám pre seba (nemám na mysli pustiť to verejne do celej siete) len preto, že napr. v mieste kde sa nachádzam nie je inštalovaný SAT príjem, ale internet áno (chalupa, u rodičov,...), nevidím na tom nič nelegálne.
P.S.: Z tou poslednou vetou súhlas.

Kvinto

@wiking18

Tak teraz už ani ja neviem, o čo konkrétne ti ide...

Kvinto

wiking18

ako som napisal, nemam problem ospravedlnit sa...

Ospravedlnujem sa...

...

pokial je mi zname, ziadna z nasich platforiem neumoznuje nieco take ako ma napriklad anglicka Sky .. Sky player, cize prijem platenej ponuky aj cez internet
v nasich koncinach je mozne si takto zadovazit Eurosport (viac info na ESP strankach)

nech sa dari, ahoj ;)

ps: wiking18, vies, ja si chybu dokazem priznat, ale ty hned urobis zaver... komunikacia nestrati vyznam, ak sa pisatel jasne spyta, a nestreli do eteru vec, ktoru je mozne si vysvetlit roznym sposobom (a nemam 15, aby som sa zakazdym pytal kazdeho ako sa pani ucitelka pyta v materskej skolke)

alfasex

Problem vznikol asi v tom,ze vlastne tazko pochopit na zaklade tvojej formulacie,co vlastne myslis.Co ani po tvojich dalsich dvoch prispevkoch nie je jasne.Darwin by povedal,ze je zivot aj mimo netu.Ak myslis streaming do vlastnej LAN tak to napis a admin ti na to povie svoj nazor..........alebo niekto poradi.

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

@alfasex

Re: pokial je mi zname, ziadna z nasich platforiem neumoznuje nieco take ako ma napriklad anglicka Sky ..

Čo sa týka priamo ponuky Skylink-u tak zatiaľ nie ale dosť dobre má k tomu nakopnuté vznikajúca SAT T-Mobile, nechajme sa prekvapiť. Neviem akú maju dohodu zo Skylink-om ale technicky to možné je. Obdobne ako v Sk Magio TV vs. Magio SAT, aj keď tam progr. ponuka nie je identická.

Kvinto
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra