![]() |
|
prijem Skylink cez netda sa prijimat programy skylink formou internetoveho pripojenia na prijimac?samozrejme prijimac standardne pripojeny na paroabolu |
wiking18
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 373 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
Kvintovobec netusimta moja hlava uz neako nebere ani to ze T-Mobile v CR pojde z 23.5E a nie z Amosu plus pochybujem ze ak si objednas MagioSat dostanes "gratis" alebo za urcity mensi poplatok MagioCezInternet nech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
RE: prijem Skylink cez netAni ja netvrdím že to tak bude. Ale Skylink je už teraz multiregionálny, tak prečo nebyť aj multiplatformový (SAT + IPTV)? Je dosť možné že k tomu časom dôjde. Navyše pokiaľ by ich programovú ponuku v IP sieťach poskytoval T-Mobile, Skylink by to nič nestálo a mohol by na tom len zarobiť, každý chce predsa osloviť čo najviac potencionálnych klientov.Len som chcel naznačiť, že raz sa k programovej ponuke Skylinku bude možné dostať aj iným spôsobom ako je sat. a poplatky teraz neriešim. |
Kvinto
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 448 |
![]() |
|
allo com sa tu bavite?????????????????!!!o sprostostiach zasaRv Rv Rv Rv Rv Rv Rv Rv Rv preco ho vyhodil a preco nevyhodil a ci mal a ci nemal??? |
pykaso
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 233 |
![]() |
|
RE: prijem Skylink cez netMna by zaujimalo, ci su stranky na webe so streamom TV kanalov. (na to sa pytat snad nie je zakazane)...Raz som nasiel stranku, kde boli streamy z dreamu a bolo tam vela televizii. Ale uz to nefunguje... Mate nejaky link? |
palces
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 362 |
![]() |
|
@palcesSkus napr. www.sledujtv.sk. Tato sluzba je vsak poloilegalna, aj ked prevadzkovat vyhlasoval cosi ine, a je v stadiu postupneho odumierania. |
Robert
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 728 |
![]() |
|
RE: prijem Skylink cez netDiky.Pozriem sa na to. |
palces
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 362 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
![]() |