Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
18.08.2007, 20:28.20

Kdo mi vysvětlí zadávání nových key

Prosím vysvětlí mi někdo zadávání nových key na Premiere, MGM a všechny ty německý programy co k tomu patří. Dám tam ten nový klíč co je GI 8200 a nikdy mi to nejde. Zeptám se je pro každý satelit jiný klíč nebo je jednotný. Zjistil jsem, že tam nemám samotný premiere ,ale premiere 1, 2, apod.
uživatel
Kocour
18.08.2007, 20:36.10

RE: Kdo mi vysvětlí zadávání nových key

a kontaktoval si svojho predajcu ?? zaiste si na ten tvoj prijimac nahodil tucnu maržu tak by bolo solidne trosicku popracovat aj na zakaznickej podpore.. skus sa s nim porozpravat na tuto temu ;P
uživatel
Vlado Fogo
18.08.2007, 20:37.50

ale

hlavne by si mal napisať aký máš prijímač a potom sa pýtať na zadávanie klučov... GI8200 je typ satelitneho prijímača, pri zadavaní kodov musis poznat provider a kodovaci system napr. N 7101 je Polsat ,N 0501 je Premiere
uživatel
dm666
18.08.2007, 21:07.26

0401 je tiez premiere ? aky rozidel oproti 0501 ?
uživatel
b1gLoRD
18.08.2007, 21:34.38

re: vlado fogo

Nech si predajca nahodil na jeho prijimač akúkoľvek maržu, nemusel a možno ani nemusi vedieť, prípadne školiť zákazníkov ako zadávať nejaké kľúče. Ak mu nechceš pomôcť, radšej sa nevyjadruj. Už sa mi tvoje reakcie podobajú na Jaivanove. ;P
uživatel
stano1
18.08.2007, 21:37.35

mám tiež goldena, ak chceš ozvi sa mi na icq: 221034330 a popíšem ti čo máš kde presne zadať.
uživatel
Freedox
18.08.2007, 23:40.07

@stano1

a co si mu ty neporadil ?? zeby som trafil do cierneho ?? ono beznym javom na sk a cz forach je aj to ze satel. techniku predava kazdy kto ma dieru v prdeli, cize aj zeleninar a potom to takto vyzera - zaspamovane forum priblblymi donekonecna sa opakujucimi threadmi typu..:" pojede nekdy czechlink na emu ?? ", ô jak se zadavaji kody do me šunky golden intersral" a pod
uživatel
Vlado Fogo
20.08.2007, 13:44.58

re: Vlado Fogo

Ja som mu neporadil preto, lebo tento prijimač doma nemám a nemám s ním skúsenosť. Ak to bola otázka "zeleninára", možno mu "zelenimár" pomôže. Aj napriek tomu že máš z časti pravhu (zaspamovane forum priblblymi donekonecna sa opakujucimi threadmi typu..:" pojede nekdy czechlink na emu ?? ", ô jak se zadavaji kody do me šunky golden intersral" a pod) tvoje odpovede niesu hodné tvojích znalosti sat techniky. Ako sat-profíka ťa uznávam, štýl tvojich odpovedí nezdieľam. Žiaľ nemôže si každý na Slovensku kúpiť všetko od teba.
uživatel
stano1