Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Sylink HD programy

Ahoj, mám následující problém. Všechny HD programy Skylinku se mi sekají, tedy horní pětina obrazu je ok a poté čím níž na obrazovce, tím větší kostičkování a barvy jsou úplně mimo. Je ovšem vidět, že se tam něco hýbe. Signál 75% (vím, že mi napíšete, že to vůbec nic neznamená že si mám objednat technika ;) ), volné HD demo programy jedou bez problémů, obraz je krásný. Přijímač VU+ DUO, modul SMIT, karta ICE.
Díky moc

zemano2
Registrace: 9/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Sylink HD programy

chyba u teba,umna ok,akurat kukam NOstradamus history hd,2012 uz sa to blizi :crying:

Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE

wwwe
Registrace: 5/2009

Akú máš velkú parabolu?..skus ju doladiť ne ten TP (12110H)teraz po tých zmenách je o niečo citlivejši na príjem aspoň u mňa.

uClan ustym 4K pro, 500GB HDD, parabola AL 60 cm, Astry 23,5E a 28,5E, SK/CZ IPTV

limcek
Registrace: 6/2010

Mám 80 s monoblokem (23,5+19,2), Skylink má na stránkách napsanou frekvenci 12109, zkoušel jsem to tedy přelaďovat a nejlepší obraz to má na 12108, ale pořád nic moc. Zajímavé, že Travel Channel HD jede z toho samého TP a naprosto bez zaváhání, obraz jako břitva. Začínám mít podezření na dekódovací modul, že nestíhá dekódovat, je to možné?

zemano2

Problém je v dekódovacím modulu, nestíhá zpracovat vysoký datový tok na 12109 Mhz. Doporučuji vyzkoušet jiný, popř. nahrát novější sw, pokud je k dispozici.

Žádejme kvalitu, ne kvantitu.

PetrT
Registrace: 10/2007

A zkusil jste umístit Travel HD mezi volné stanice třeba HD Dance a Anixe,tak aby nebyl umístěn mezi ostatníma z 12.109?!
Ono totiž jak to popisujete,tak koukáte na TEST travelu-ten jede a v okamžiku přepnutí na další HD z téhož TP -onen TEST rozhodí dekodér a pak to nejde! Toto ze zkušeností zabralo,než importéři postupně vydali nové firmwary! ;)

Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)

Delta1
Registrace: 6/2007

zemano2
taky jsem to zkoušel JAK TADY PÍŠETE FREKVENCE OKOLO 12109 u táty má nějaký satelitní setobox za 10000 kč a ladilo se HD manuálně .Mohu říc , že HD NOVA 12110 bylo nejhorší- hodně kostiček 12109 na co jsme to ladili někdy kostičkovalo , a ted jsem to přeladil jak tady čtu i na 12108 a běží to hodinu a vše OK. UVIDÍM JINAK DOBRÁ PŘIPOMÍNKA. R^

standa111
Registrace: 11/2009

A proč používáš u VU+DUO dekódovací modul. V UNI čtece s příslušným sotfwarem to chodí bez problémů ?

maxipes99

pre zemano2

Napis, ako ti to pojde v univerzalnej citacke. Ja kvoli tym zmenam na TP 12.109 musim kupovat novy HD prijimac a VU+ Duo je prvou volbou, tak ma to zaujima.

slavo777
Registrace: 3/2010

Skylink HD programy v UNI čtečce u VU+DUO chodí naprosto bez problémů. Proto jsem se ptal proč používá problémový modul.

maxipes99

UNI čtečka

Omlouvám se za prodlevu, snad si to někdo přečte ještě.. Modul jsem vyhodil, UNI čtečka je daleko lepší (rychlost přepínání..) Koupil jsem ho, protože mi nešla karta, byl jsem zoufalej a myslel že je to tím a sedm stovek nebylo tak moc.. Nakonec se ukázalo že karta byla vadná, vyřešila to až výměna. Nicméně můj původní problém to bohužel nevyřešilo..

zemano2

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra