![]() |
|
Technisat HD8-SX a Windows7Nedaří se mi připojit v Media organiseru v HD8 na sdílené umístění vytvořené na disku v PC s Win7. PC v Media organiseru vidím, ale když na něj najedu a stisknu OK, tak to chce Uživatele a Heslo (tedy Klíčové slovo). Zkoušel jsem jméno a heslo, pod jakým jsem přihlášen ve Win7 a nic (předpokládm, že jsem se neuklepl). Bez jména a hesla to samozřejmě nejde. Zkoušel jsem i ve Win7 založit dalšího uživatele pro HD8 s právy administrátora. A také nic. Datové spojení je v pořádku, protože z Win7 mohu na HD8 do časovače.Mám i síťové datové úložiště (ZyXEL NSA210) připojené k LAN a s tím není problém (tam nemám uživatelské účty, tak je to bez jména a hesla). Normálně ho z Media organiseru vidím, mohu na sdílené adresáře a tam umístěné soubory. Nemá s tím někdo nějakou zkušenost? Win7 jsou Home Premium. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: Technisat HD8-SX a Windows7Zkus dočasně zakázat firewall ve WIN7, půjde-li to, pak budeš muset vytvořit pravidlo ve firewallu.Nikdo není neomylný.
|
michal
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 216 |
![]() |
|
RE: Technisat HD8-SX a Windows7No vida, to mě nenapadlo vyzkoušet, dík za podnět.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: Technisat HD8-SX a Windows7Tak to nevyšlo. U Win7 ať je firewall zapnutý nebo ne, tak se na PC z HD8 dostat nedá. Mám doma ještě jeden PC s WinXP a tam se dostanu i když je firewall zapnutý. Tak nevím.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
![]() |