, sekce: Jiné placené TV |
|
NEW!!! Liberty Card fur Nagra3Mate niekto dake info?Neue RSA Card für Nagra3 NAGRA3 ROM181 (SKY GERMANY) dumped!! Täglich neue Infos NUR auf: http://premiere.to |
hard333
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 248 |
|
|
RE: NEW!!! Liberty Card fur Nagra3new keys coming soon :)))Dreambox DM900, Fuba DAA 110, Moteck SG2100A, Inverto Black Ultra, Sony Bravia KDL-55W805B
|
Marian21
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 2 846 |
|
|
RE: NEW!!! Liberty Card fur Nagra3V priebehu novembra. |
hard333
|
|
RE: NEW!!! Liberty Card fur Nagra3tohle vypadá výjimečně docela eventuálně, že možná to bude i pravda. zdroj je tenhle blog:http://blog.dragon-cam.org Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
|
|
RE: NEW!!! Liberty Card fur Nagra3žádný klíče pochopitelně nebudou. má se prodávat údajně komerční karta s názvem Liberty Card (za jakou cenu asi nikdo neví, ale dá se čekat že bude stát kolem 100 EUR). a o tom co každýho u nás zajímá nejvíc (UPC a DIGI TV) se tam nepíše nic.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
|
|
RE: NEW!!! Liberty Card fur Nagra3Bohužel,jsme moc malí,pokud by tam něco bylo,možná Poláci,na nás by toho moc netrhli.Tak že nová"GAMA" na obzoru?? :) To jim to ale trvalo,nebude už NAGRA4,tak nějak potřeba prodat?? :laughing: |
zzaner
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 3 333 |
|
|
RE:zzanerMyslim si, ze to casom pride, preto ze ponuka Digi, ci UPC ma audio stopu aj v Ang. co moze byt zaujumave nielen pre SK a CZ. Aspon ako doplnok pre spestrenie. Uvidime.... |
hard333
|
|
RE: NEW!!! Liberty Card fur Nagra3dalsia skrabka ako Blue Dragon card |
Bruty
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 640 |
|
|
RE: NEW!!! Liberty Card fur Nagra3nova gama, ne, nova zebra2 R^ R^ :laughing: |
docdoutnik
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 881 |
|
|
RE: NEW!!! Liberty Card fur Nagra3UPC bude mít letos chudý vánoce R^ :laughing:Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
|
|
RE: NEW!!! Liberty Card fur Nagra3takže co se ví: jsou různý pověsti všude na fórech, že se něco chystá, který nikdo vyloženě neoznačuje jako blbosti, hlavně se mluví o jakýsi zebra 2 kartě (jak správně napsal docdoutnik). údajně s tím má co dělat konkurenční firma NDSVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
|
|
RE: NEW!!! Liberty Card fur Nagra3a vorti bude mit bohate ;Pjinak http://www.liberty.to/ hacked by Dr. SilnT Hill at se dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
|
|
RE: NEW!!! Liberty Card fur Nagra3No já si pamatuji na rok 2008, možná to bylo i právě v tuto dobu, jak se tady psalo o ověřené zprávě a kartě tuším "Centaurus", nebo tak nějak se jmenovala ... :)))SG2100A Moteck® + Gibertini 100 SE
|
4mk
Registrace: 5/2005 Příspěvků: 635 |
|
|
RE: NEW!!! Liberty Card fur Nagra3jo, já budu mít bohatý. mě DIGI a UPC vůbec neláká. a hlavně se tam píše o německých platformách Sky DE a HD+ a jako perspektiva se tam zmiňuje TV Cabo a občas Digital+ Spain. všechno by mělo být jasný asi tak za 20 dní podle těch zprávVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
|
|
RE: NEW!!! Liberty Card fur Nagra3Zvláštní ... HD+ má novější revizi v kartě než Cabo a D+ ... a je údajný dump ... :)))SG2100A Moteck® + Gibertini 100 SE
|
4mk
|
|
RE: NEW!!! Liberty Card fur Nagra3no to nemá cenu rozebírat, v tuhle chvíli je to otázka víry a já jsem věřící. myslím, že tentokrát se fakticky něco chystá na ten předvánoční trh. mám takový dobrý tušení, že na tom něco jeVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
|
|
RE: NEW!!! Liberty Card fur Nagra3vortimond, nekecej... jak by badlo UPC, tak to mas naladeny...ale samozrejme tedka jak UPC zvedlo kotvu z pozice 19.2E, tak Sky DE se zacina rozsirovat hlavne pokud jde o HD channels, a tudiz pripadnej hack by byl prulom... i kdyz moc se mi tomu nechce verit, protoze N3 je hnusnej hybrid, a neverim, ze by Kudelsky odflakli zase neco... at se dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
|
|
RE: NEW!!! Liberty Card fur Nagra3nekdo si chce prodejem karet namastit kapsy a udelat pekne vanoce na domikanech!! :laughing: :laughing: R^ |
docdoutnik
|
|
RE: NEW!!! Liberty Card fur Nagra3pardon: dominikanech!! |
docdoutnik
|
|
RE: NEW!!! Liberty Card fur Nagra3Je až úsměvné, jak někdo věří, že hackeři zveřejní dopředu, jak jsou na tom z "rozpracováním" systému z jaké ROM a revize karet mají vyčtené data atd... Kdyby něco bylo, tak je najednou karta nebo modul.BTW. Zveřejněné informace slouží k něčemu úplně jinému. SG2100A Moteck® + Gibertini 100 SE
|
4mk
|
|
RE: NEW!!! Liberty Card fur Nagra3je to zas len dalsi blud. Ovsem tych co naletia je vzdy dost :)))Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 2 466 |
|
|
RE: NEW!!! Liberty Card fur Nagra3No já bych to jako /opět další blud/neviděl minulost samá dokazuje jednoznačně že dřív či později je vždy pro hackry zajímavý systém s ohledem na pro ně zajímavý paket prolomitelný a také prolomený ,jaký blud když se karty začínají od nás na západě prodávat ,takže jseš hrozný pesimista a nebo se ti nechce vyhazovat oněch cca 130,-Euro to už je ale zase na jinou polemiku,počkej si až to bude po napakování se s kartami zase v EMU :laughing:DM900-DM800HD-DM800se-DM8000-2x SG2100
|
DVB
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 290 |
|
|
To DVBZase ověřená zpráva z Německa, že se karty prodávají :)))Prodávají se přesně jako karty "Centaurus", nebo naposledy mohutně propagovaná a očekávná karta "Taboon card" ... :laughing: :laughing: :laughing: SG2100A Moteck® + Gibertini 100 SE
|
4mk
|
|
RE: NEW!!! Liberty Card fur Nagra3DVB jj a tu moju zirafa kartu za 200 eur nechces? :)))Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 2 466 |
|
|
JozefBAProč mě nabízíš nějakou zebra kartu strč si ji někam ,nevím na co narážíš jsem generelním odpůrcem karet které drříve nebo později jsou skutečně je škrabkami karet za těžké prachy já preferuji posečkat až se dealeři a hakri napakují pak bude zase šlapat nějakou tu dobu EMU ale zcela v klidku a pohodě,hlavně pak zadara,kam spěchat vždyt nejde o život a hlavně ja na co pořád koukat ne ?DM900-DM800HD-DM800se-DM8000-2x SG2100
|
DVB
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 290 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|