![]() |
|
Problém s HD NovaProsím poraďte, kde je problém. Koupil jsem rodičům nový Samsung TV, satelit Mascom2000HDCI. S kartou Skylink HD naladím bez problémů ČT HD, ale nemohu naladit HD Nova. Ladil jsem na 12109 H, 27500, 3/4, modulace 8PSK, pilot = zapnuto. V čem dělám chybu? Vysílá vůbec NOVA v HD? Díky za každou odpověď. Radek |
Radek64
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 45 |
![]() |
|
RE: Problém s HD NovaV tom mascomu určitě chyba nebude, ten šlape na novu hd jak hodinky (sám jsem ho testoval). Takže těžko říct kde je chyba, ladíš taky dobře. :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: Problém s HD Novaa co je na teploměrech? |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: Problém s HD NovaNa workshopu s prodejci produktů Skylink byl kladen důraz na přesné nastavení PARABOLY a LNB.Jinak na osobně na TF7700 žádný problém po změně parametrů nebyl. Stačilo změnit parametry TP. Pro jistotu bych po kontrole nastavení PARABOLY a LNB doporučoval ještě odstranit TP ze seznamu a po restartu přijímače vložit nový TP a proskenovat ho.... Nehřeš slovem; neber si nic osobně; nevytvářej si domněnky; dělej vše, jak nejlépe dovedeš. (Don Miguel Ruiz)
|
mirasat
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 3 044 |
![]() |
|
RE: Problém s HD Novatonek: vychodni cechy +8°CRadek64: nejdou nektere parametry volit na tom mascomu u dane frekvence jen automaticky (AUTO) a zvolit jen dvb-s2? pokud das u TP 12565 pri proladeni prohledat sit (NIT), tak se taky nechytne a nenajde i Novu HD ze Skylinku? |
milanm
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 771 |
![]() |
|
RE: Problém s HD NovaAk sa dá upraviť ručne FEC, tak tie 3/4 zmeň na 9/10. |
ozzy2
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 203 |
![]() |
|
to ozzy2A k čemu to bude dobré? Ten TP vysílá FEC 3/4, tak proč by měl nastavovat 9/10? Nemáš horkou nemoc?Uvědomění si vlastní neznalosti je klíčem k poznání!
|
Enik
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 2 687 |
![]() |
|
RE: Problém s HD NovaLebo ja som to na Topfielde SBI-2050 musel takto urobiť. Preto. |
ozzy2
![]() |
|
RE: Problém s HD NovaTento typ mascomu nemá žádnej problém s naladěním, takže zakopanej pes bude jinde. :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
2:milanmu nás (na severu Moravy) je jenom 6 stupňů ale zatím to nezamrzlo, vše jede jak má! |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: Problém s HD NovaTak sa musím opraviť, po príchode domov som sa pozrel na ten údaj pre frekvenciu 12109. Modulácia je DVB-S2/8PSK a FEC je 8/9. Mne to funguje takto. |
ozzy2
![]() |
|
![]() |