![]() |
|
irdetoCo je prosím irdeto, má smysl kupovat přijímač s Ccryptoworks, děkuji |
navrazde
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 136 |
![]() |
|
RE: irdetoIrdeto vyrobce kodovacich systemu i kodovaci system muzes klidne vzit masinu co umi jenom cryptowoks a nebo ma UNI ctecku ale hlavne at to ma VOLNY!! CI SLOT do budoucna |
tanabe
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 1 806 |
![]() |
|
RE: irdetozatím má smysl kupovat i se čtečkou cryptoworks a volným CI slotem, ale pokud dekódovací kartu zatím nemáš a plánuješ ji koupit třeba až příští rok, tak bacha na to. Skylink na přelomu roku začne nabízet už jen karty s čistokrevným irdeto a na tu už by ti byla čtečka cryptoworks k ničemu. Jinak ten cryptoworks může šlapat klidně i dalších 10 let, pokud nebude vážnej důvod ho odpojit dřív.Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: irdetozadny strach cslink ma pravdepodobne jeste dostatek cryptoworks karet |
rj45
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 419 |
![]() |
|
irdetoježíš marja to jsou Vámi položené otázky!!!!rj45 má pravdu,o co Vám pořád jde!!!,to není možné když to tady stále čtu. :8)Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
![]() |
|
RE: irdetoTo víš,někteří v tom nejsou tak informováni.Já u nás v hospodě taky vysvětluji a je to pořád dokola.Ale u našeho stolu se poslední dobou bavíme odborně.Třeba už všichni ví názvy družic,stupně,co je to TP,LNB,F-konektor,SW atd.Nebo už znají i čísla kanálů na pozemní vysílání. R^ Od druhých stolů na nás koukají jak na blázny.Hezký zbytek dne. |
Ji.sat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 804 |
![]() |
|
Je pátek bude legrace je tu HeryAaaaa je pátek bude sranda Hery si dal jak to vypadá nějaký to pivko prolil to něčím ostřejším a už to začne..Švýcarsko blahobyt..pak začne večer HSV-Bayern tak nám řekne že na to kouká v HD a jede mu i vše ostatní...pak to budou kámoši z Polska co umí rozkodovat všechno na světě a zakončí to tim že jsme všichni bl*bcí.. Už se těším :))) Hery dej si ještě panáčka a roztočto. I Hery má v pátek své dny.. |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
![]() |
|
PatDíky. Už jsem myslel, že dneska se snad ani nezasměju... |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
RE: irdetomne prijde hery uplne v pohode na to jakej ma vek kecame tedka spolu pres Skype a za ty 2 dny toho vim vic jak za 3 mesice (navic on toho ma doma opravdu hoooodne podle fotek co mne posilal no a to ze tomu rozumi to je snad jasne) |
tanabe
![]() |
|
RE: irdetoAle já jsme neřekl že není v pohodě...Jen jsem upozornil že bude dnes asi psina..jako každý pátek večer ale ještě je málo hodin.. |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
![]() |
|
RE: irdetono na pivu asi vcil nepude kecame na skype vcil:-) at si klidne da par piv vek na to ma R^ |
tanabe
![]() |
|
RE: irdetoa ja koneckoncu taky ale muzu tak do prde akorat marodim |
tanabe
![]() |
|
patsrovnej hormon,a přestaň rýpat,do nikoho jsem se nenavezl,a Ty jsi snad nnemocný,že??? :8) Bav se radší o něčem důležitějším a prozrať nám Tvé kouzla jak to vše zvládáš od třeba 53E až po 30W,jestli máš něco nového,nebo né!! :))) :)))Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
|
hery
![]() |
|
@pat:laughing: :laughing: R^ R^ jak píšeš,ještě je málo hodin..._________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 954 |
![]() |
|
jamess96Máš pravdu :laughing: :laughing: blbosti a urážky vymyšlíte až tak kolem 23 hod. když jste už grog!!!! :laughing: :laughing: :laughing: R^Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
|
hery
![]() |
|
@heryskoro si mne rozesmál. Cha,cha,cha.Šetři dechem atˇnezkolabuješ :sly:_________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
![]() |
|
jamess96Už přestaň,koukni kdy máš čas,spojíme se spolu,navštívíš,nebo já Tvoje království a uvidíš,že to nebude tak žhavé!!Určitě si budem rozumět,každý zná něco,bude to pokrok!!!v mysli obou!!a už přestaň jste už hoši trapní,a přitom se mi jeví,že i potroblý,Vy snad nic jiného neznáte chudáci :8)Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
|
hery
![]() |
|
@heryvíš,pane hery.Já nejsem důchodce,nemám mnoho času a už vůbec né na takové kraviny,jako máš namysly! Nic ve zlém,ale Ty si ten poslední,s kterým bych se chtěl potkat a natoš ještě rozumět? Si děláš prde-l?? Mám rád normální lidi-sat fandy,ale tebe rozhodně mezi ně neřadím.Jsou tady jinačí borci a více let,se kterýma se já setkávám osobně a bez nějakých "srazů"-je to osobnější a ůpřimnější-bez divadla a přetvářky.A pokud jsem chudák a ještě navíc dle tebe "potroblý"jak píšeš,tak vůbec nechápu,proč mi píšeš takové návrhy? Mám dojem,že nemáš všech pět pohromadě...Mnoho zdaru. :sly:_________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
![]() |
|
![]() |