Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

Magic modul

Nazdar hoši!..Kamaratovi sa doma povaluje modul Magic,je v dnesnej dobe este nejak vyuzitelny?..Dík.

novitz
Registrace: 9/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Magic modul

koukni zde!!!!!
https://www.parabola.cz/clanky/613/postup-pri-programovani-magic-modulu/

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007

to hery

dik hery

novitz

Můžeš jej přeprogramovat a udělat z něj modul Matrix Reloaded.Ten je daleko variabilnější jak původní možnosti Magicu.Dnes už opravdu archaické.
Matrix lze využít v mnoha modifikacích a lze jej nakonfigurovat jako četčku karet pro určitý systém dekodovaní.Např.Irdeto,Conax,Viaces,CryptoWorks...

Old Master
Registrace: 1/2005

Také mi ten čaroděj co má kouzelnou hůlku leží doma ale cryptoworks jsem do něj nikdy nenacpal aby korektně fungoval a to jsem byl až v Praze pěkně na něj valí Conax a možná ještě dohasínající zbytky pštrosa ale CRTWRKS to teda jsem ještě neslyšel že by to někomu fachčilo

Ferguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod

skohy
Registrace: 8/2006

pro skohy

muzes se mi ozvat po skype????????????????dik jirka

vanspeed
Registrace: 10/2007

Ohledně CryptoWorksu je pravdou že korktní činnost nebyla zajištěna na 100%.Obvykle v intervalu cca 20-40min provedl modul restart.A tím došlo k zamrzaání na dobu 15-30 sekund.Ty ostatní sys.pracují bez problému.

Old Master
Registrace: 1/2005

@vanspeed

leda mejl,skype nemohohu na tomto compu instalovat,tak mi pisni

Ferguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod

skohy
Registrace: 8/2006

co to jde vse na magic modul?

vanspeed
Registrace: 10/2007

to Old Master,skohy

..vdaka za prispevky chalani..takze taky Bulsat by po upravach v tom mohol fungovat?

novitz

magic

Frkni do nej titanku a nebo fun a pofrci ti absat

satak
Registrace: 1/2006

ake prg.su v absat????

dysan
Registrace: 8/2008

to satak

mam doma funku na starom Philipse mi na nej bezala digi tv..treba dat do nej inu napln?..dik

novitz

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra