![]() |
|
Mimo mísu:mobil na dvě SIMČau máte někdo zkušenosti s mobilem na dvě SIM karty.Na netu jsem hledal ale každá zkušenost pomůže v rozhodování.Našel jsem značky:Myphone,Miwi a Samsung.O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 3 291 |
![]() |
|
RE: Mimo mísu:mobil na dvě SIMPoužívam takýto mobil už takmer rok. Značka EVOLVE. Spokojný. Iba batériu, pretože pracuje na dvoch sietiach, treba častejšie nabíjať. |
fansat
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 297 |
![]() |
|
DualsimMam činsky šmejd už dva a pol roka a šlape bezchybne a to čo už vydržal...Mam zaujimavy poznatok s baterkami.Mám k nemu dve.Ked nabijem tu čo je v telefone anecha ju tam tak mi vydrži 3 dni,ale ked ich striedam,čiže jednu nabijem vyberiem ju a dam tam druhu,tak mi vydrži minimalne 7 dni a to idem každy druhy den na dve siete.Iny už nechcem. |
starec62
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 75 |
![]() |
|
RE: Mimo mísu:mobil na dvě SIMpri prepnuti na druhu sim-ku ti zmaze aj dennik hovorov..pre niekoho dost podstatna vec na rychle vytacanie..a ta vydrz baterky ide teda rapidne dole pri znovunacitani udajov zo sim..idealna je kombinacianejakej supernovej nokie s dotykovym displayom..tam mozes nosit zo sebou nahradne baterie rovno tri :))) |
chcaldori
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 19 |
![]() |
|
![]() |