![]() |
|
CAS 3Caute, ako by som vedel pouzit CAS 3 ako Phoenix? Neviem najst resp. zmenit COM port v ovladacom panely. Chcem to pouzit v spojeni s CWReader2k. Predpokladam ze v menu CAS 3 na zalozke Utilities sa kliknem na Phoenix a vyberiem spravnu frekvenciu. V programe CWReader su len 2 moznosti com portu, ktory sa mi zatial nepodarilo nastavit v MS Windows. MOze mi niekto poradit ako na to?D. |
koscak
Registrace: 7/2006 Příspěvků: 460 |
![]() |
|
koscakNechybí Ti třeba nějaký soubour????,třeba kni(nevhodné slovo)!!!!Zkontroluj si to!!Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
![]() |
|
@herySubor mi nechyba, len sa neviem dostat do nastavenia portu com. Predpokladam, tam je problem. |
koscak
Registrace: 7/2006 Příspěvků: 460 |
![]() |
|
RE: CAS 3hlavne Cas3+ nezapajaj k pc krizenym rs2332 kablom.Je taky kablik ktory vyvadza com port zo zakladnej dosky(predpokladam ze mas novsiu dosku)na zadny panel k slotom kde je aj grafika,vyvod z pci zariadeni(samostatna zvukovka atd.)Predpokladam ze na uSB kabel do Cas3+ si nezabudol... -cas3+ interface studio,utilities,ziadna T&T karta nie je vlozena -phoenix,(3.579MHz uplne staci),stlacis rezim phoenix,das skryt -teraz strcis kartu -spustis CWReader,com port configuration,Com1,response Delay100,StatusByteTimeout max.10 -Reard Card a uz sa to vrti Na notebooku namam skusenost..videl by som problem v tom spravnom kabli nakolko Com-port nikdy nebol problemovy |
chcaldori
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 19 |
![]() |
|
![]() |