Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

CAS 3

Caute, ako by som vedel pouzit CAS 3 ako Phoenix? Neviem najst resp. zmenit COM port v ovladacom panely. Chcem to pouzit v spojeni s CWReader2k. Predpokladam ze v menu CAS 3 na zalozke Utilities sa kliknem na Phoenix a vyberiem spravnu frekvenciu. V programe CWReader su len 2 moznosti com portu, ktory sa mi zatial nepodarilo nastavit v MS Windows. MOze mi niekto poradit ako na to?
D.

koscak
Registrace: 7/2006
Odpověď v diskusním vlákně

koscak

Nechybí Ti třeba nějaký soubour????,třeba kni(nevhodné slovo)!!!!Zkontroluj si to!!

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007

@hery

Subor mi nechyba, len sa neviem dostat do nastavenia portu com. Predpokladam, tam je problem.

koscak
Registrace: 7/2006

RE: CAS 3

hlavne Cas3+ nezapajaj k pc krizenym rs2332 kablom.Je taky kablik ktory vyvadza com port zo zakladnej dosky(predpokladam ze mas novsiu dosku)na zadny panel k slotom kde je aj grafika,vyvod z pci zariadeni(samostatna zvukovka atd.)
Predpokladam ze na uSB kabel do Cas3+ si nezabudol...
-cas3+ interface studio,utilities,ziadna T&T karta nie je vlozena
-phoenix,(3.579MHz uplne staci),stlacis rezim phoenix,das skryt
-teraz strcis kartu
-spustis CWReader,com port configuration,Com1,response Delay100,StatusByteTimeout max.10
-Reard Card a uz sa to vrti
Na notebooku namam skusenost..videl by som problem v tom spravnom kabli nakolko Com-port nikdy nebol problemovy

chcaldori
Registrace: 11/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra