![]() |
|
Spolupráce programů Showanalyzer a VideoredoObjevil jsem výborný program pro vyhledání reklamy Showanalyzer od firmy Dragon Global. Tento program ale reklamy pouze vyhledá, nejde je v něm ale vymazat !!!Jedná se mi o úpravu nahrávek až po zkopírování do počítače!!! - ne hned přímo v satelitním přijímači. Najde perfektně všechny reklamy programů SD uložených ve formátu mpg (např. z Arivy)(lépe než např. Videoredo) a uvede číselně - i v souboru - jejich počátky a konce.Údaje ukládá v souboru ve formátu .edl Víte někdo, jak tyto údaje využít k vymazání této reklamy např. programem VideoRedo TV Suite. Já jsem na to nepřišel. Přitom podle stránky výrobce programu Showanalyzer to má jít - viz text z jeho stránky: " ShowAnalyzer Download Now Buy Now * Identifies the locations of commercials. * Finds commercials in real-time as the show is recording. * Works with MPEG, TS, and DVR-MS recordings. * Enables automatic commercial skipping with Windows MCE, SageTV, BeyondTV, ZoomPlayer, MPlayer, and GB-PVR. * Enables automatic commercial removal with VideoRedo and Wombles editors. * Can save closed captions as SAMI, SUB, or SRT files." " ShowAnalyzer ShowAnalyzer Download Now Buy Now Stáhnout nyní Koupit * Identifies the locations of commercials. Identifikuje umístění reklamy. * Finds commercials in real-time as the show is recording. Nalezne reklamy v real-time jako show je nahrávání. * Works with MPEG, TS, and DVR-MS recordings. Pracuje s MPEG, TS, a DVR-MS nahrávek. * Enables automatic commercial skipping with Windows MCE, SageTV, BeyondTV, ZoomPlayer, MPlayer, and GB-PVR. Umožňuje automatické obchodní skákání s Windows MCE, SageTV, BeyondTV, ZoomPlayer, MPlayer, a GB-PVR. * Enables automatic commercial removal with VideoRedo and Wombles editors. Umožňuje automatické odstraňování obchodních s redaktory VideoReDo a to Womble. * Can save closed captions as SAMI, SUB, or SRT files. Můžete uložit skrytých titulků jako SAMI, SUB, SRT nebo soubory. " |
fousek
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 83 |
![]() |
|
RE: Spolupráce programů Showanalyzer a Videore...http://forums.gbpvr.com/showthread.php?8316-How-to-use-VideoReDo-to-AUTOMATICALLY-remove-commercials |
Billysk
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 1 595 |
![]() |
|
RE: Spolupráce programů Showanalyzer a Videore...Prakticky potrebujes este zohnat SchoolHouse pre ShowAnalyzer |
Billysk
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 1 595 |
![]() |
|
RE: Spolupráce programů Showanalyzer a Videore...SchoolHouse pre ShowAnalyzer mám, ale nevím si s tím rady. |
fousek
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 83 |
![]() |
|
![]() |