![]() |
|
Televizor se slotem pro sat.příjemProsím o poznatky nebo zkušenosti. Vlastním televizor Samsung Full HD se zabudovaným slotem pro modul s kartou na satelitní příjem. Zdá se mi že tato kombinace není tak kvalitní jako zvlášt kombinaci (televizor+sat.přijímač. Máte někdo jiné zkušenosti jak pro takovýto televizor přivést kvalitní signál? Děkuji za odpověď |
kraják
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 1 |
![]() |
|
RE: Televizor se slotem pro sat.příjemZDÁ SE TI TO, nebo to víš určitě :-DJinak lze ale samozřejmě koupit externí přijímač. |
Martin79
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 1 697 |
![]() |
|
RE: Televizor se slotem pro sat.příjemMimochodem, to že má televizor CI slot ještě neznamená, že má SAT tuner, to ti je doufám jasné.To aby nedošlo k omylu, jak se tady občas stává ;-) |
Martin79
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 1 697 |
![]() |
|
TV se sat tuneremMám Panasonic TX-P50V20 se sat tunerem a Vantage HD 8000. Subjektivně se mě zdá, že je obraz z TV tuneru trochu lepší. Odpadá propojení se SAT příjmačem (i když se jedná o dogitální přenos dat). Je to můj názor, záleží jak je v TV tuner kvalitní. |
Teryk
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 168 |
![]() |
|
RE: Televizor se slotem pro sat.příjemNěkteří jsou jasnovidci. |
koax
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 2 326 |
![]() |
|
RE: Televizor se slotem pro sat.příjemTeryk, na kvalite obrazu nezalezi kvalita tuneru. vantage obraz neni zazrak, takze je mozny ze se ti zda subjektivne lepsi obraz zpracovanej telkouDreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
TV se sat tuneremBublajs nevím,ale tuner je jedním z článků příjmacího zařízení. Je přeci rozdíl mezi velkou a malou parabolou(dostatek signálu),konvertorem (za 250,- a nebo 1000,- má stejné parametry?), potom tuner(je kvalita stejná u příjmače za 2500,- a 20000?)a následují další obvody v cestě. U dražších příjmačů se zamozřejmě připočítává i kvalitní vybavení+různá "bižuterie". |
Teryk
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 168 |
![]() |
|
RE: Televizor se slotem pro sat.příjemtuner je to co udela ze signalu nejaky zpracovatelny jednicky a nuly . to jakou mas parabolu je fakt jedno. dneska je kvalita obrazu hlavne o driveru na chipset jak vylepsuje ten obraz rozsekanej kompresema.Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
RE: Televizor se slotem pro sat.příjemSatelitni tuner tam muze byt vzdycky,avsak muj subjektivni nazor zni - tv ma byt pouze zobrazovac.S kolegou se dycinky malem posekame sekyrkama:)V pripade jakehokoliv rozsireni,zmeny atd... se nelze resp.lze sloziteji z teho vyhrabat (viz. tez Panasonic) |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
RE: Televizor se slotem pro sat.příjemMěl jem případ,že zákazník si bezpodmínečně přál TV ze satelitem, myslím že to byl METZ. Měl jeden slot pro modul s kartou.Vyzkoušel jsem snad všechny CW moduly- bez uspěchu. Nakonec bylo třeba dodat separátní sat HUMAXE myslím a od té doby bez problému.Takže když se ti pokazí třeba jen satelit musíš celý přijimač dovést do opravy možná že ti opravář nabídne náhradní ale není to pravidlem. Takže moje rada: samostatný TV a samostatný sat. To je muj osobní názor možná že BUBLAJS má jiné doporučení.. Beat. |
beat
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 232 |
![]() |
|
@beatno,tak nějak si to myslím i já! Ne vše v jedné "škatuli" je výhodnější a hlavně kvalitnější..._________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 953 |
![]() |
|
RE: Televizor se slotem pro sat.příjemObecně co je 2 v 1 nebo 3 v 1 je vždycky něco ošuleno na úkor druhého. (jen můj názor) |
slapet
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 710 |
![]() |
|
krajakak mas model c 670 tak len zapojis parabolu vlozis kartu a ides... |
sysy
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 524 |
![]() |
|
RE: Televizor se slotem pro sat.příjemto krajak:..no prave sa s tym trapim..zasunul som Cryptoworks a otacam kartu z jednej strany na druhu a stale nic. Mam model 670, prave som ho rozbalil..Nevies, ci se nema este nieco ineho nastavit v menu alebo tak podobne.Inac som CL slot vyzkusal v pristroji Arriva a tam fungoval. Takze asi bude chyba v TV..inac neviem. |
bortak
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 149 |
![]() |
|
bortakprecitaj manual musis to nastavit.inak to ide v pohode vraj aspon cryptoworks... |
sysy
![]() |
|
RE: Televizor se slotem pro sat.příjemto sysy:..dik za radu..cital som velakrat..jedine, co mi nie je jasne, je nastavenie Diseque..tam je asi 8 variant..ale nepouzivam motor a mam naladene len 19,5 a 23,5..Prave som opet vyzkusal dekoder v Arive a v nej funguje..ale tam to nastavenie je v celku jednoduche. Vyberies druzice a das naladit..nez to pojdem reklamovat, nech nevyzeram ako pako. |
bortak
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 149 |
![]() |
|
RE: Televizor se slotem pro sat.příjemzober kartu a zajdi do predaje kde si to kupil nech ti to predvedu a podla toho nastavis potom... |
sysy
![]() |
|
RE: Televizor se slotem pro sat.příjemnevím proč všichni dělají z integrovanýho sat. tuneru takovou vědu, vždyť samotnej tuner je prkotina a o zbytek se stejně stará stejná elektronika jako pro dvb-t a analog.Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE:Tazatel chce asi vědět něco o zabudovaném satelitním přijimači, značku,typ,jakou má technickou podporu , s kterým CAM modulem spolupracuje atd. ( asi v návodě nic není napsáno ), názor a zkušenosti hlavně majitele tohoto kombinovaného přijimače Samsung. |
amc
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 163 |
![]() |
|
![]() |