Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

fergusson ariva problém...

Zdravím všechny,
především jsem zde nový a v problematice satelitů laik.
Mám arivu 200 a zaplacený roční balíček od firmy skylink (jedná se o balíček multiHD). Nahraná je poslední verze od lososa jedná se o verzi V1.07B1p. Noa a dostáváme se k jádru problému, donedávna mi vše šlo, ale po změně parametrů HD programů mi nefungujou(hlásí není signál) programy: kino CS, doku CS, filmbox HD, nova sport HD, history HD, travelchanel HD, eurosport HD. Přitom ostatní programy fungujou v pořádku jak normální tak HD. Děkuji za každou vaši radu...

tak jsem asi přišel v čem je jádro problému a to je změna modulace FEC a pilotu od 29.9.2010 tak jsem transpodér na frekvenci 12 109 MHz smazal a znovu nastavil, ale pokaždé mi to na 12 109 MHz nenajde žádný program... Když dám transpodér na frekvenci 12 109 MHz tak mám sílu na 45 % a kvalitu na 10% a zbytek transpodéru funguje neví někdo kde je problém? Respektivě kde to na arivě naladit?

coudy
Registrace: 9/2010
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39
Odpověď v diskusním vlákně

RE: fergusson ariva problém...

Problém bude zřejmě v nesprávně nastavené parabole.

polulin
Registrace: 10/2007

No nevím a proč potom zbytek funguje??

coudy

nastav si parabolu a lnb a nediskutuj

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

seridit parabolu

milanm
Registrace: 3/2006

A kdyz mam pouze 1 lnb (single) pujde to?

coudy

tim pro Tebe lip ...

milanm

vyzkousim to lezu na strechu....

coudy

Pokud budeš mít signál na TP 12109 v pohodě, a nepůjde ti to, tak udělej tovární nastavení a znova si naskenuj 23,5 s TP 12565/H/27500 se sítí ;)

Nepoužívej zálohu settingu s flashky

netace
Registrace: 12/2008

sakra je tam tma uz :-D ale cetl jsem si nejaky navod ze musim natocit i lnb 5,3 % proti smeru hodinovych rucicek. takze predpokladam ze to je zakopany pes nebod s LNB jsem nikdy nehybal nebot jsem to nevedel a nikdy jsem nemel kvalitu nad 73% procent at jsem steloval jak jsem steloval :))

coudy

@coudy

Jaký je průměr paraboly a kde to chytáš ??

AmikoAlien8900/GM Unibox 2

bigj
Registrace: 1/2009

skus přenosovou rychlost nebo FEC

hodaa
Registrace: 4/2006

doladit parabolu

Programy v HD potrebuju kvalitnejši signal astatne ti pojdu ale na HD kvalita signalu slaba treba doladit parabolu a pojde to jedna basen

kukanjoz
Registrace: 10/2009

nenastavuj 5.3°!!!!!,nastav na maximum

pierrepetr
Registrace: 5/2006

coudy

tech 73% je malo, pripojil jsem si jednu arivu a na 12110 to ukazuje na jeji spodni stupnici 83%, nech to na svetlo a udelej to poradne.

milanm

prumer paraboly je 80 cm a oblast chytani je hlucinsko...
HD programy potrebuji minimalne 60% vyzkousene, jinak mi jde discovery HD, ct HD, brava HD atd...

coudy

ariva 100

Mě začal obraz po změně na TP 12109 na hd prog. po chvilkách zasekávat a občas kostičkuje. Parabolu jsem podle rad zkoušel lépe nastavit, ale žádná změna k lepšímu. Dostanu se podle spodního teploměru na tomto TP na 82%, na jiném přijímači Humax HDCI-2000 běží vše OK. Jiný firmware jsem taky zkoušel, mazání TP a znovunaladění taky, ale stále je to stejný. Nemohl by být problém v konvertoru?, Mate mě, že to na jiném přijímači funguje bezproblémů.

hanz1
Registrace: 7/2007

zkus DBX sport a uvidis na jakym signalu je schopny jet HD :) pak svoje tvrzeni prehodnotis

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

ja teda nemam Arivu,ale podla toho co sa tu casto krat pise,maju tieto prijimace o nieco menej citlivy tuner.

novitz

fakt nevim ja nemam treba motor a kdyz nekdy lovim v eteru tak natacim rukou a mala na mne rve TATI obraz:-) a HD kanaly pokazde trefim hned bez nejakeho doladovani ariva 200

tanabe
Registrace: 7/2010

pokud máš vše dle TP,tak doladit parabolu,je to velmi náročné na přesnost nastavení

majkloun
Registrace: 10/2010

Ja mam Topfield 2050 a po ,,preladeni,, mi tiez v podstate nic neslo. Ale ked som nastavil frekv. na 12 110 tak to ide v pohode - skus mozno sa to vyriesi aj u teba.

bobanski
Registrace: 11/2007

Mám taky Arivu 200 HD a po změně parametrů na 12109 mě jede vše HD bez problémů, jen u kino,doku a muzikaCS co chvili trošku zkostičkuje obraz. Jinak LNB mám quat monoblock Inverto, signal 90% a kvalita běhá 76-81%. Měl jsem doma i technika s měřákem a ten mě jen pochválil, že jsme to s kámošem svépomocí "nastřelili" dobře. Kde může být problém?

muchacho
Registrace: 2/2010

muchacho

to samé robí aj mne...Q-85%

Biedne forum, riešia sa tu samé blbosti ,len nie satelitná problematika,v kazdom vlákne sprostosti,hádky a trápne fotky uja ibuprofena. Dokial tu redakcia nezakročí ,o čom pochybujem, tak neprispievam .Dodatok: po čase vidím, že to ide ku dnu, tak Zbohom.

marval450
Registrace: 1/2010

Takže problém u Skylinku, nebo při uplinku...?

muchacho
Registrace: 2/2010

skôr v Arive...

Biedne forum, riešia sa tu samé blbosti ,len nie satelitná problematika,v kazdom vlákne sprostosti,hádky a trápne fotky uja ibuprofena. Dokial tu redakcia nezakročí ,o čom pochybujem, tak neprispievam .Dodatok: po čase vidím, že to ide ku dnu, tak Zbohom.

marval450
Registrace: 1/2010
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra