![]() |
|
AUTEM NA VYSÍLAČ KLEŤ?Mám nevšední dotaz. Chtěl bych příští sobotu jet na výlet na vysílač Kleť. Na tuto kótu se chci vydat za účelem lovení TV + R signálů a vysílání z radiostanic. Co jsem pátral na Internetu, tak jsem se pořádně nikde nedočetl, zda-li se dá k vysílači dojet autem. Všude je pouze zmínka, že se má nechat auto pod kopcem u lanovky na parkovišti. Což je vzhledem k tomu co chci všechno vzít sebou na kopec nemožné. Předpokládám, že tam České Radiokomunikace musí mít přístup i autem. Mátě někdo prosím nějaké zkušenosti? Hrozí nějaký střet se zákonem (Policií)? Případně pokud bych se chtěl ubytovat v horské chatě ...?Děkuji! Pavlos PM |
Pavlos PM
Registrace: 10/2004 Příspěvků: 297 |
![]() |
|
RE: AUTEM NA VYSÍLAČ KLEŤ?http://www.pira.cz/foto/klet01.jpg - parkovisko maju velke ;)TBS5925 , Coolstream Zee2 , Dreambox 7020HD , WaveFrontier T90 , Gibertiny OP100 90E~50W
|
EnoSat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 275 |
![]() |
|
RE: AUTEM NA VYSÍLAČ KLEŤ?napis mi na info@satmedia.cz dokazu te tam legalne vyvest a rad to tam proskenuji taky. |
miks
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 426 |
![]() |
|
RE: AUTEM NA VYSÍLAČ KLEŤ?oficialne je tam vjezd zakazan, ale da se to zaridit. U vysilace toho moc nenalovis, musis az nahoru na rozhlednu, nebo na kameny.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: AUTEM NA VYSÍLAČ KLEŤ?podvodem jde všechno :laughing:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: AUTEM NA VYSÍLAČ KLEŤ?To neni o podvodu. Pokud bude mít mít zájem o ubytování, pka se to s provozem na Hostelu normálně domluvit. Ideální je cesta od Srnína/v zatáčce u sjezdu na Zlatou Korunu/.Jen je třeba dávat pozor na cyklisty a pěší turisty. Osobně tam ty auta nemam moc rád, ale pro měření signálů je třeba udělat maximum... :)) Jezdí tudy i auta CRa a terénní auta provozovatelů lanovky a hostelu, rozhledny. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
![]() |