Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem DVB-T

DVB-T Braislava

Zdravim Vas. Chcem sa opytat ake stanice je mozne chytat v Bratislave pomocou digitalneho DVB T vysilenia a na akom kanele. Ktorý multiplex ide chcel by som aj JOJ PLUS, DOMA a TA3 ide to v BA ? Dakujem

satfanusik
Registrace: 4/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: DVB-T Braislava

ta3 v dvbt nieje,ostatne si najdes aj rak,mad,cech,

Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE

wwwe
Registrace: 5/2009

zalezi od toho v akej lokalite v BA byvas

enge2
Registrace: 9/2007

to wwwe

No popravde naslo mi len 4 stanice STV1, STV2, JoJ a Markizu......ostatne mi nenaslo....tak ak mozes porad mi ako hladat .....som v Petrzalke. Inak teraz mi obraz totalne seka a straca sa kde je problem prosim?

satfanusik

ked ti obraz seka mas zly prijem musis povedat na co to chytas,ako mas postavenu antenu atd...vysielace skus tu
http://dvbt.towercom.sk/domacnosti.php?article=27

Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE

wwwe

v petrzalke po vypnuti technopolu co sa tyka DVB-T bieda, da sa tu zachytit este ponuka rakuskej DVB-T, madarsku sa mi nepodarilo rozbehnut(myslim, ze je tam potreba prijmac na mpeg 4)

enge2

www.power.szm.sk/dvb-t/dvb-t_03.xls

wwwe

to enge2

No chytam na domacu antenu Schwaiger ZA 8960....v izbe som s vyhľadom na vychod a juho vychod.Je pravda ako sop posunul antenu viac ku oknu ( inak som ju mal na stole vedla Pc) signal jelepsi a neseka. Mam vsak pocit ze STV 3, JOJ PLUS a DOMA v Bratislave Petrzalke resp. Bratislave nie je mozne chytit alebo sa mylim?? ak to ide poradte prosim na aky kanal?? dakujem

satfanusik

ide chytat len STV 1,2, Markiza a JOJ

enge2

satfanusik

som tii poslal odkaz na dvbt vysielace ked si to prestudujes zistis ze mux 2 nechytis jedine v namestove,krompachy zatim prestuduj si

www.power.szm.sk/dvb-t/dvb-t_03.xls

wwwe

to wwwe

Chlape nechapem preco si ma v 1 odpovedi ze okrem TA3 najdem vsetko ( ked 2. multiplex nejde v BA ). Niekedy je lepsie neodpovedat ako zavadzat.....enge2 dakujem ti za jasnu a zrozumitelnu odpoved !!! STV 1, STV2, JOJ a MArkiza mi ide v pohode. Pekny den prajem. Btw. mne na bytovu antenu nejde ziaden rakusky ani madarsky anal a to byvam vzdusne od hranic cca 500 m ale izba ako som pisal je otocenan na vychod a mam bytovu antenu nie vonkajsie sito alebo podobne

satfanusik

DVB-T Braislava (# 128)

Bývam v Lamači, v spálni mám PC monitor s TV tunerom, chytám STV 1,2,JOJ a Markízu. Mám izbovú anténu - prútovú so zosilovačom. Obraz je stabilný, výborný. Pomohlo aj podloženie antény kovovým kolečkom( obyčajné CD) kvôli uzemneniu. Chytám aj prvý rakúsky multiplex,ale s výpadkami. Keď dám anténu na vonkajšiu parapetu, tak hrajú rakušania v pohode. Tiež som bol sklamaný, že ide v Blave len prvý multiplex.

Wurm
Registrace: 6/2006

DVB-T v Bratislave

satfanusik:to čo chceš prijímat v BA jedine cez satelit!!!a skylink.Ináč to nejde...

Trnava

DVB-T Braislava, Kramáre

Dnes som sa k tomu dostal a vyšiel na strechu, asi najvyžšie položeného paneláku v BAA na Kramároch, a na prenosnom portable 7´ TV SENCOR SPV-6706T, na proloženú DVBT anténu mi to naladilo tieto stanice: PULS 4,3SAT, ORF Sport Plus, ServusTV, Autonomia, ATV, ORF2 B, ORF 2 N, ORF2 St, ORF1, a slovenské TV JOJ, STV1, STV2 a Markíza, Všeky programy sú vo výbornej kvalite, hral som sa stým asi hodinu za mierneho dažďa a hmly. Nič neseká, žiadne výpadky. Pretože nemám DVB Tuner na maďarské DVBT nemám tieto stanice. Kanál Autonomia ˇbol maďarský zvuk,obraz žiadny.

ordo
Registrace: 2/2009

DVBT v Maďarska Bratislava

Pozri s ana stránku digitivi TELEVÍZNE STANICE DOSTUPNÉ DIGITÁLNE NA ZÁPADNOM SLOVENSKU
V dvoch multiplexoch vysielajú televízne stanice m1(HD), m2(HD), Duna (HD), Duna 2 Autonómia, RTL Klub, TV2 a Euronews, a kódované stanice atv a hír TV. Ďalej sú šírené 3 rozhlasové stanice verejnoprávneho rozhlasu (MR1 Kossuth, MR2 Petőfi, MR3 Bartók) a Katolikus Rádió.
Pre príjem maďarských digitálnych programov na Slovensku je potrebná vhodná vonkajšia anténa a digitálny prijímač (set-top-box) s možnosťou príjmu v MPEG4/H.264(AVC/AAC). Kedže Maďarsko zvolilo pre vysielanie iný kompresný formát než Slovensko,

ordo
Registrace: 2/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra