![]() |
|
TO Tomik535,AlfasexAhoj,jsem rád,že jsi poslal na trestnou lavici ty,kteří si to opravdu zaslouží.Nebudu jmenovat,ale oni vědí.Když si člověk vyjede,jak pomáhají zdejším se sat. technikou,tak jediné co najde je pomluva. At se daří ahoj Diablo je stále oukejíček!:-)
|
cb21
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 5 423 |
![]() |
|
jojojojo a za tenhle zbytocny spam by som ta tam soupnul taky Rv ak chces diskutovat vlez na pokec a nebo inu hlupost :laughing: nepaci sa mi ze je v bane hery !! a kurna zas to zamknu :8) :8) |
WADER
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 1 077 |
![]() |
|
RE: TO Tomik535,Alfasexa proč sem tedy píšeš??? co se tobě nepáčí se zase jiným může páčit! ni? |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: TO Tomik535,Alfasex:))))) jako já nevim:-)))),ale wader a tonek asi neumí číst či co:-Oto jsem blázen...já napíši pro Tomika a Alfasex a odpovídá úplně někdo jiný :))) ...to jsou věci.... :bigeyes: Diablo je stále oukejíček!:-)
|
cb21
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 5 423 |
![]() |
|
cb 21kluci jsou asi na pivecku R^ R^ padam taky na jedno :8) |
WADER
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 1 077 |
![]() |
|
Na jednose neoplatí ani hledat klíče od bytu. :8)Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
RE: TO Tomik535,AlfasexNa pivečku ne, protože mám zrovna 38,8, ale koukal jsem na Hbo dokument o M.J. jehož hudební tvorbu považuji téměř za geniální.@cb, jsem rád, že si rád :) , ale komentovat to nebudu, ty "tresty" jsou stejně zatím jen směšné. Dlouho jsem přemýšlel, kolik musí mít člověk IQ, aby dokázal nenávidět celý národ. Možná bych tomu rozuměl třeba za války, ale dnes? Je to pro mě nepochopitelné, tak už nad tím neuvažuji. Až po umístění JANOSIKA jsem ale poznal, že je na banánovníku jako doma.(Mám jiný výpis než vy). Konec blábolů, už se pls věnujte odborné problematice. ;) Znova osmnáctku v osmiválci
Text zeditoval moderátor Tomik535. Datum editace: 24.10.2010, 22:08.36
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: TO Tomik535,AlfasexVítám Heryho do klubu. R^ R^ R^ CES. |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
![]() |