![]() |
|
pomoc pri výbere HD prijímačaDobrý večerPotreboval by som poradiť nejaký prijímač do sumy 200€/ 5000kč (samozrejme ta cena nech je podľa nejakého najlacnejšieho e-shopu) Prijímač by mal spĺňať: a) jednoznačne FULL HD b) založený na linuxe c) možnosť pripojenia na internet d) minimálne 2x CI (prípadne 1x CI a 1x univerzálna čítačka) e) aby dokázal zo SKYLINK-u dostať maximum Prosím radte z vlastných skúseností, nejako neverím recenziám čo sú popísane kade-tade. Ďakujem |
colby
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 18 |
![]() |
|
colbya na kterou stanici budeš koukat v tom full HD?Kdo je kdo a co je co.
|
Janik
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 618 |
![]() |
|
RE: pomoc pri výbere HD prijímačanapísal som že SKYLINK HD plus |
colby
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 18 |
![]() |
|
Aleto opravdu není FULL HD. |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
RE: pomoc pri výbere HD prijímačatam zadnej FULLHD kanal ale neni to by jim snedlo kapacitu celeho TP:-) |
tanabe
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 1 806 |
![]() |
|
colbyfull HD je 1080p - neprokládaně/progresivně/ a takto nevysílá žádná placená sat TV.HD stanice na orbitu vysílají max. 1080i prokládaně /interlaced/, což není full HD. Full HD najdeš např. na blue ray disku. Kdo je kdo a co je co.
|
Janik
![]() |
|
RE: pomoc pri výbere HD prijímačanajdi si ten eshop sam colby, kdyz jsi si to sam tak pekne sesumiroval |
rj45
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 419 |
![]() |
|
Janikco robis mudreho, je jasne co Colby myslel...ono su totiz aj prijimce 720p (napr. dotovany HD prijimac od UPC)...a inak stanice co vysielaju 1080p na satelite existuju...viem minimalne o jednej dostupnej v USA - ESPN America ;) |
radolaco
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 2 188 |
![]() |
|
radolacodíky Tobě za upozornění a poučení. Ale raději na něj zapomenu.Kdo je kdo a co je co.
|
Janik
![]() |
|
RE: pomoc pri výbere HD prijímačakup si pořádnou TV a full nepotřebuješ,to zas někdo koupil monitor LCD ,nebo nedej bože LED a teď brečí nad mazanicí |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 388 |
![]() |
|
RE: pomoc pri výbere HD prijímačaoptibox ten tě výjde kolem 200eur a podpora jako u dreamboxu.http://www.pcsklad.cz/p19664-satelitni-prijimac-optibox-panthera-2x-conax-2x-ci-slot-hdmi-usb-ethernet-linux-black/ |
belfegor
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 183 |
![]() |
|
Honza222Další chudák, který se nechá nachytat na Optibox Panthera.Pokud jsi neabsolvoval v mládí kurs mladého radioamatéra a nechceš trávit hodiny na diskusích a hledat proč ti to či ono blbne, tak si kup raději něco stabilnějšího. |
Honza222
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 49 |
![]() |
|
Re pierrA co to je podle tebe ta pořádná TV? |
Honza222
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 49 |
![]() |
|
RE: pomoc pri výbere HD prijímačaDreamBox (bezkonkurencna sw podpora)Vu+ AzBox Premium (enigma 2 uz coskoro) HD-Box 9200/9300 podrobnejsie informacie nie je problem najst cez googla, respektive pouzi vyhladavac na parabole.cz, pretoze aky HD primac sa tu riesilo x-krat a ci veris alebo nie, zatial sme nieco nove nevynasli nech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
Re pierrPřipojuji se k Honzovi 222 o pořádné TV - viděl jsem v provozu poslední model Led monitoru Samsung s TV a nevím o jaké mazanici se vede řeč. |
Displej
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 449 |
![]() |
|
RE: pomoc pri výbere HD prijímačae) aby dokázal zo SKYLINK-u dostať maximumtoto by som rad vedel, ako dotazajuci myslel :))) - lebo moja fantazia pracuje na plne obratky a neprepodkladam, ze colby myslel nejaku kradez v towercome a v jej bankovych uctoch, aby z nich vyzmykal maximum - pripadne pomocou prijimaca vydierat glisnika a ziskat z neho maximum ine maxima ma skratka nenapadaju :) |
emkac
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 275 |
![]() |
|
![]() |