![]() |
|
Optibox pantheraMám tento sat už asi 3 týdny. Přehrál jsem na něm soft na 20.04. Vše už jsem docela vychytal je to OK, zvuk nevypadává. Ale mám trochu jiný problém. Používám modul kryptoworks a v něm jsem měl kartu Cs link.Pokaždé, když jsem párkrát popřepínal programy, tak mi ty Cs linťácké přestali jít, psalo to, že neběží nebo zakódované. Musel jsem to vypnout a zapnout a vše naběhlo. Nyní jsem vytáhnul kartu z modulu a strčil jsem ji jen do šťerbiny. Je to lepší, ale stejně se to občas stává. Dokonce se stane, že přístroj zapnu a neběží to, tak to musím zase vypnout a zapnou a zase to fičí. Dost mě to sere, se starým Goldenem jsem takové problémy neměl. Má tady s tím někdo nějaké zkušenosti? |
Honza222
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 49 |
![]() |
|
RE: Optibox pantherazoo je zoo, ja to tvrdim porad |
rj45
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 419 |
![]() |
|
RE: rj45?Děkuji za nicneříkající příspěvek.......něco dalšího? |
Honza222
![]() |
|
Mrkni sedo cas jestli máš v pořádku zápisy+aktualizace karty-zapnuto.Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
RE: Optibox pantheradej si starý golden |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
![]() |
|
RE: pierrVtipné, ale asi máš pravdu, zatím ho vyhazovat nebudu, protože všechny ty nové věci fakt stojí za (nevhodné slovo). |
Honza222
![]() |
|
RE: spykoVidíš, tak to by mě ani nenapadlo, že musím dělat aktualizace karty. Ani nevím, že to jde, ale to by mě měli upozornit z CS link. Odpoledne na to zkusím mrknout, každopádně si myslím, že si nějak nesednul ten kryptoworks s tím Satem. |
Honza222
![]() |
|
2 Honza222ten přijímač neznám ani Tebe ale spyko ti asi dobře radí co máš nastavit V PŘIJÍMAČI !!!s tím opravdu CSLINK nemá nic společného a proč by Tě na to měli upozorňovat, ni? |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: Optibox pantheraMozno mas blby kus,ale mne slape alligator bez problemov.Samozrejme neexperimentujem a niecim na co nie je urceny.Treba na tieto stroje hodne nadavat aspon nepojde cena hore a ludia budu kupovat radsej cinske a ukrajinske sroty.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
Re: tonekNo nevím já jsem jen uživatel, nerýpu se v tom pořád, chci to nějak nastavit, aby to funguvalo. Kartu a modul jsem měl stejnou i v Goldenu a jelo to bez problémů. Nový stroj jsem koupil jen k vůli HDTV a myslel jsem, že to bude všechno lepší. Bohužel mám rád, když nové věci fungují. |
Honza222
![]() |
|
HONZOto je v pořádku, právě proto dle rady spyka musíš vlézt do MENU kde je CAS (podmíněný přístup, karta a moduly) a zdenastavit kartu , povolit zápisy a pod, jak sem psal neznám a asi nikdy nepoznám, tuto mašinu) pokud to nerozchodíš vrátit a kup např. nyní přetřásany ARGUS (MINI) |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: tonekOK, jak už jsem psal, odpoledne vyzkouším. |
Honza222
![]() |
|
![]() |