Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

Optibox panthera

Mám tento sat už asi 3 týdny. Přehrál jsem na něm soft na 20.04. Vše už jsem docela vychytal je to OK, zvuk nevypadává. Ale mám trochu jiný problém. Používám modul kryptoworks a v něm jsem měl kartu Cs link.Pokaždé, když jsem párkrát popřepínal programy, tak mi ty Cs linťácké přestali jít, psalo to, že neběží nebo zakódované. Musel jsem to vypnout a zapnout a vše naběhlo. Nyní jsem vytáhnul kartu z modulu a strčil jsem ji jen do šťerbiny. Je to lepší, ale stejně se to občas stává. Dokonce se stane, že přístroj zapnu a neběží to, tak to musím zase vypnout a zapnou a zase to fičí. Dost mě to sere, se starým Goldenem jsem takové problémy neměl. Má tady s tím někdo nějaké zkušenosti?

Honza222
Registrace: 2/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Optibox panthera

zoo je zoo, ja to tvrdim porad

rj45
Registrace: 6/2007

RE: rj45?

Děkuji za nicneříkající příspěvek.......něco dalšího?

Honza222

Mrkni se

do cas jestli máš v pořádku zápisy+aktualizace karty-zapnuto.

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006

dej si starý golden

pierrepetr
Registrace: 5/2006

RE: pierr

Vtipné, ale asi máš pravdu, zatím ho vyhazovat nebudu, protože všechny ty nové věci fakt stojí za (nevhodné slovo).

Honza222

RE: spyko

Vidíš, tak to by mě ani nenapadlo, že musím dělat aktualizace karty. Ani nevím, že to jde, ale to by mě měli upozornit z CS link. Odpoledne na to zkusím mrknout, každopádně si myslím, že si nějak nesednul ten kryptoworks s tím Satem.

Honza222

2 Honza222

ten přijímač neznám ani Tebe ale spyko ti asi dobře radí co máš nastavit V PŘIJÍMAČI !!!
s tím opravdu CSLINK nemá nic společného a proč by Tě na to měli upozorňovat, ni?

tonek
Registrace: 1/2009

Mozno mas blby kus,ale mne slape alligator bez problemov.Samozrejme neexperimentujem a niecim na co nie je urceny.Treba na tieto stroje hodne nadavat aspon nepojde cena hore a ludia budu kupovat radsej cinske a ukrajinske sroty.

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Re: tonek

No nevím já jsem jen uživatel, nerýpu se v tom pořád, chci to nějak nastavit, aby to funguvalo. Kartu a modul jsem měl stejnou i v Goldenu a jelo to bez problémů. Nový stroj jsem koupil jen k vůli HDTV a myslel jsem, že to bude všechno lepší. Bohužel mám rád, když nové věci fungují.

Honza222

HONZO

to je v pořádku, právě proto dle rady spyka musíš vlézt do MENU kde je CAS (podmíněný přístup, karta a moduly) a zde
nastavit kartu , povolit zápisy a pod, jak sem psal neznám a asi nikdy nepoznám, tuto mašinu) pokud to nerozchodíš vrátit a kup např. nyní přetřásany ARGUS (MINI)

tonek
Registrace: 1/2009

RE: tonek

OK, jak už jsem psal, odpoledne vyzkouším.

Honza222

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra