Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

proč tady takřka nikdo nepíše o ARGUSech?

jenom ojoj je tlačí.
To je nikdo jiný nemá, nikdo jiný nezkoušel, nestojí to za to?

Mám na některý z nich chuť, ale zkušenosti na webu nějak nevidím....

lkfreak
Registrace: 9/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: proč tady takřka nikdo nepíše o ARGUSech?

ojoj1 je prodává, proto je tu taky tlačí, je fakt že jinak tu nejsou moc rozšířený, možná je to škoda. :lookaround:

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

Pretoze je to slusny stroj za malo penazi a neda sa na tom zarobit 2x najprv pri predaji a potom zakratko pri prvej oprave.Radsej bude obchody plne crepov,lebo za to nieco je mozno do vacku.Mozno sa mylim preto by bolo dobre keby predajcovia napisali objektivny dovod preco ich nemaju v predaji.Ojoj ich ma,kto este?A ked nie preco? :8)

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

proč tady takřka nikdo nepíše o ARGUSech?

Protože jsou to velice solidní přístroje a přitom za rozumnou cenu!!!/Uni.čtečka plně funkční/vyzkoušeno na srazu sateliťáků na mnoho kodovacích systémů,včetně Irdeta2/,Moduly CAM ve slotu funkční OK,možnost připojení LAN,no a co by si chtěl ještě vědět navíc,Ti prozradí ojoj!! :8)

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007

přesně jak nyní napsal Hery...mám mini IP a za zhruba 3000 až 4000 litránky je to stroj,bez vážných vad.Já bych nyní měnil pouze za AZboxHD jinak ne.Přístrojů jsem měl na stole dosti. R^

Diablo je stále oukejíček!:-)

cb21
Registrace: 6/2007

co o nich psát když jsou bez problémů!
i když teď zrovna mi blbne jeden PICOLO ( a softem to NENÍ) prostě se kousne hraje ale nepřepneš ani DO ani Lokální klávesnicí nepomůže ani hodinový odpočinek bez sítě, jedině RS 232 ale to je na hodiny až dny a zase to samý, ojoj možná něco napíše já ho balím a jede domů!
Jinak: VIP asi 20 no problém!
MINI taktéž , zpočátku nestabilní sw, nyni OK
PICCOLLO asi 10 až na poslední asi vyjímku OK

tonek
Registrace: 1/2009

Argus mini IP

Mám ho asi dva měsíce, vše šlape jak má karty, sha..., em. , naprostá spokojenost

Edison Argus mini IP, Skystar 2, 2x Philips 6010, 3x parabola 60/80/ a 120 cm + motor SG 2100, TV Samsung PS50C7000 3D

eca
Registrace: 9/2006

a ako je to s novymi skylink kartami?

tomko
Registrace: 1/2006

tomko

very ok R^ ice bez jediného problému.Pochopitelně zázrak to není,ale za ty peníze vlastně je ;)

Diablo je stále oukejíček!:-)

cb21
Registrace: 6/2007

Nechci vám lézt mezi Argusy, ale nezkusil už někdo tento stb?
http://www.mvision.tv/eng/products/receivers/hd300net.html

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Takže proč nejsou Argusy jinde moc v prodeji:
začal jsem 1. s nízkými cenami (nerozlišuji velkoobchod-maloobchod). Kamenné obchody a velkoobchody mají vysoké marže, výrobce-Němec je neoblomný a nechce se svou výstupní cenou hýbat. Mám nastavenu velmi malou marži a se zaměstnanci a náklady na provoz by cena byla o mnoho větší (proto se ostatní prodejci do nabídky Argus, když si spočítají svou běžnou marži, moc nehrnou).

tonek: Piccollo - neměnil jsi vícekrát SW a moc mazal a doskenovával stanice??? Myslím si, že jsi pouze zahltil paměť.
Je potřebné mezi novými SW dát tovární nastavení, pořádně přístroj promazat a pak nahrát znovu nový SW.
Pak vše živé a chodí jak má.
Pokud ne, pošli na reklamaci, možná něco s HW.
Piccolla běhají velmi živě.

tomko: jak to myslíš s novými Skylink kartami?
Pokud máš na mysli ICE karty, tak O.K.
Zcela nové karty IRDETA, které se začnou v budoucnosti prodávat - budu posílat do Německa- až budou v prodeji - na úpravu alternativního SW pro rozšíření UNI čteček, moduly IRDETO už teď v přijímačích O.K. A pak mám domluveno ze zástupci Skylinku odeslání k otestování.

Edision Optimuss OS2plus, OpenATV 4.2, připojen na síťový disk, 1.tuner motor 30W-75E v kombinaci s diseqc 10/1 napevno 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 9e - 10e - 4,8e - 1w - 5W, 2.tuner diseqc 10/1 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 10e - 4,8e - 1w

ojoj1
Registrace: 10/2008

A to si este slusne napisal.Osobne radsej dam nejaky ten chechtak viac ako putovat po servisoch pripadne vymienat v pripade reklamacie,aj ked sa to moze stat aj pri super drahych strojoch.Ale poruchovost je dost mala u tejto znacky a nemec sa neda opit suchym rozkom,on vie co ponuka.Ak nechces nechaj tak,ale nezriekne sa svojej ceny aby tu ryzoval niekto ako s crepmi,kde sa nieco pokazi do pol roka..........ale je toho rolko ,ze to vidlami prehadzuju v obchodoch.

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

2: ojoj1

dík ale asi se mýlíš
pouze dvě astry, a v ostatních to samé bez problému.

tonek
Registrace: 1/2009

@tonek

Vždyť jsem Ti napsal, že když vyzkoušíš co jsem Ti doporučil, tak asi HW a pak reklamace. Může se stát.

Edision Optimuss OS2plus, OpenATV 4.2, připojen na síťový disk, 1.tuner motor 30W-75E v kombinaci s diseqc 10/1 napevno 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 9e - 10e - 4,8e - 1w - 5W, 2.tuner diseqc 10/1 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 10e - 4,8e - 1w

ojoj1
Registrace: 10/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra