, sekce: Jiné placené TV |
|
RTL2 HD od prosince v HD+!vynikající zpráva. tohle bude doplňující přídavek, protože např. ve středu dávají pravidelně na RTL2 filmy, zatímco na ostatních stanicích v ten den nejsou filmy žádný.https://www.parabola.cz/zpravicky/12918/rtl2-hd-od-prosince-v-hd-plus/ koukal jsem na ten HD+ eshop a vypadá to, že nový oficiální CI moduly použitelný například v resívrech vantage, technisat, humax nebo comag nebudou ani náhodou posílat do ČR. při nákupu se automaticky přičte poštovný 3 EUR pro dodávku na území Německa. nicméně dobíjení karet z těch původních CI+ modulů (který se prodávají běžně v nejrůznějších eshopech a karta chodí v uni čtečkách) bude normálně možný. těžko asi budou pátrat po tom, jestli platba provedená přes paypal nebo kreditkou byla zaplacená zákazníkem s českou adresou. to nemůže nikomu vadit. ani to nakonec neznamená, že se karta nachází a používá v zahraničí Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34 | |
|
|
skohyv arivě karta HD+ nefunguje. ale ve spoustě jiných přijímačů okVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
|
|
RE: RTL2 HD od prosince v HD+!Jen propagace,hujerismus.Propagace svého jazyka,za každou cenu,ale celkově když to vezneme,podpora integrace Evropy pod vedením Německa.Dnes to tak dělají všechny velké státy,pokud mají myslící vedení.Muslínská cást světa,to tak úspěsně také řeší. :) |
zzaner
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 3 333 |
|
|
@vortimondNo to jsi mě teda nepotěšil,dá se teda ten modul použít i jinak kdybych si to po roce nepředplatil?Jinak ten erich má fakt zajímavý publikace,pár jsem jich taky přečetl ale vůbec nejlepší co jsem na toto téma četl byla kniha život po životě na autora si nevzpomenu ale bylo to strhující,skoro každý totiž dokáže odejít ze svého těla a pak se do něj zas vrátit ale neví jak na to,v této knize je to do podrobna popsáno jakou část mozku musí člověk zapnout aby se to povedloFerguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod
|
skohy
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 1 330 |
|
|
skohyten oficiální modul se nedá v arivě použít vůbec. a v arivě ani nefunguje karta v uni čtečce. jedině by sis musel koupit Diablo 2, Unicam nebo Gigacam blueVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
|
|
RE: RTL2 HD od prosince v HD+!jinak abysme se vrátili k tématu (akta x) :laughing: tak v tom starověku Evropy všechno souvisí s šamanismem a vírou v duše předků a živých lidí a vůbec všeho v přírodě. duch nebo duše se ovšem nechápe jako protiklad k tělu. ani jako jeho součást, ani jako jeho podstata. spíš by se to dalo přirovnat k herectví a divadelnímu představení (když se teda na chvíli nebudeme zabývat tím, nakolik je taková hra předurčená a nakolik je to čistá improvizace. to nás nemusí zajímat). vztah duše k tělu by se dal přirovnat ke vztahu herce k jeho roli. ke vztahu k postavě kterou on sám ZTVÁRŇUJE v podmínkách, který mu nejsou přímo vlastníVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
|
|
@vortimondještě mám v nabidce Ferguson 8900 ten je na to taky špatně? modul a nebo samotná čtečka?nebo nic :-/Ferguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod
|
skohy
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 1 330 |
|
|
RE: RTL2 HD od prosince v HD+!ferguson 8800/8900 taky nic. jedině diablo 2 nebo ty další dva moduly jak jsem psalVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
|
|
To vortimond mimo mísuJe to sice mimo mísu ale zminuješ že se zajímáš o mythologii atd.chtěl bych ti dát zajímavý odkaz na web stránku pokud ji již neznáš, je to www.jls.vbs.cz. |
MONY
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 601 |
|
|
RE: RTL2 HD od prosince v HD+!Ahoj,chtěl bych se zeptat zda už jsou samotné karty HD+ v Německu v prodeji. Známý se v tom moc neorientuje,tak aby mi nepřivezl nějaký nesmysl.Díky všem za odpověď! |
csman
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 180 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|