, sekce: Příjem DVB-T |
|
Dvoutunerový DVB-T přijímač s modulátoremMáte někdo zkušenost s nějakým takovým přijímačem? Viděl jsem cosi takového v Euronicsu. Kvalitní paní "podavačka" :-) mi tvrdila, že stroj nemá UHF modulátor, přestože vzadu měl 2 UHF vstupy a 2 výstupy. Výstup prvního vedl propojkou do vstupu druhého. Nabízí se tedy spekulace o tom, že by ve výstupu z druhého mohly být namodulovány 2 programy. Paní samozřejmě blekotala svoji píseň o tom že, jeden tuner je pro přehrávání a druhej pro nahrávání na flash, ale proč tedy ty 2 vstupy a výstupy? Model a značku si bohužel nepamatuji. Dík za info. |
gaston
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 868 |
|
|
RE: Dvoutunerový DVB-T přijímač s modulátoremtřeba Lemon 070t PVROctagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 781 |
|
|
RE: Dvoutunerový DVB-T přijímač s modulátorempravdu můžeš mít i TY i PANÍprostě dva DVBT Tunery propojené smyčkou venku pro možnost samostatných antén nic to o modulátoru neříká! |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
|
|
ALLBOX AL-15aj all box al-15 ma vzadu pripojku na uhf antenu,ale nema RF,http://www.sortec.sk/pictures/cennik/1611_allboxal-15black.JPG je to ant1 na vstup anteny a vystup do druheho prijmaca aby si nemusel mat 2 anteny ale nema RF co je skoda,ale stal ma 25e Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE
|
wwwe
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 4 821 |
|
|
RE: Dvoutunerový DVB-T přijímač s modulátoremhttp://www.sortec.sk/pictures/cennik/1611_allboxal-15silback.jpgAzbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE
|
wwwe
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 4 821 |
|
|
RE: Dvoutunerový DVB-T přijímač s modulátoremPokud čtete i libes brif k přijmači,jistě tuto drobnost tam mají napsanou a prodejce by měl být od šéfa instruován,aby věděl co prodává. :laughing: |
zzaner
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 3 333 |
|
|
zzanerNa té tabulce k přijímači bylo RF ano, paní tvrdila, že ne. Jinak ty tabulky vyplňují lidé, někdy tak nějak automaticky (hlavně, aby tam něco bylo - stejně se v tom mikdo nevyzná :-)) Takže z výše uvedeného podle Tonka vyplývá, že pokud jsou vzadu dva vstupy a dva výstupy, tak první výstup není výstup, ale průchod antény, druhý výstup je zase jen průchozí, nebo je tam osazen jen pro srandu králíkům? Trochu blbý ne? :lookaround: |
gaston
|
|
RE: Dvoutunerový DVB-T přijímač s modulátoremMám tu jeden taký křáp a má modulátor a mám to ozkoušené.Akorát se jinak jmenuje.Rozdíl poznáš většinou v ceně. |
zzaner
|
|
zzanerTakže 2 zvolené programy modulované do UHF? |
gaston
|
|
RE: Dvoutunerový DVB-T přijímač s modulátoremMožné by to bylo,já jsem používal jen jeden.Uvědomuješ si jednu věc,že modulací do analogu ztrácíš kvalitu.Vše už řeším jinak.Mám v PC kartu. |
zzaner
|
|
zzanerKvalitu neřešit, 1TV CRT55cm, druhá CRT37cm na společném koaxu...Horší než ze stávajícího analogového zdroje to být nemůže a to plně dostačuje. |
gaston
|
|
RE: Dvoutunerový DVB-T přijímač s modulátoremhoši hoši hošiRF znamená radio frequency a nikoliv modulátor první výstup je výstup antény ale je použit jako vstup do prvního tuneru, to samé i pro druhý vstup (je použit jako vstup signálu do druhého tuneru a také RF výstup antény pro další použití. je li v papírech něco o RF neznamená to že je tam modulátor jeden nebo dva |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|