Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-T přijímače

Měřák DREAMSKY 40 COMBO - FIRMWARE

Zdravím všechny .....
potřebuju pořadit jaký je v součastnosti trochu spolehlivý firmware do DREAMSKY 40 COMBA ?
Mám tam nahranou verzi 2.77 a ty informace jsou hodně nepřesný, až nesmyslný....např. Power

Dá mi někdo radu, který firmware si tam nahrát,aby ty hodnoty, byly reálnější.... co 2.66, 2.60 ?

Má někdo z Vás tenhle přístroj a jaký F. používáte a kde ho stáhnu?

Díky moooc

milannnn
Registrace: 12/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Měřák DREAMSKY 40 COMBO - FIRMWARE

Na toto téma se komunikuje na foru openbox, je tam i něco ke stažení. Další download je na stránkách Sapro.

pas
Registrace: 1/2006

softy stáhneš tady
http://www.sapro.cz/ftp/
hodnoty pro DVB-T jsou zatím jenom informativní
slušný soft je 3.09

Chuck Norris vyčerpal všechna data neomezeného tarifu.

lubos3nec
Registrace: 10/2007

Dreamsky není měřák ale šidítko... takže nečekej nějaké smysluplné údaje. Kdoví z čeho tu úroveň přepočítává, možná z procent :D

davidkriz
Registrace: 8/2009

zostan pri 2.77,kým sa nepodarí dokonalejší.Všetko nájdeš tu http://www.openboxforum.cz/viewforum.php?f=137&sid=b204534dc524f8fb2e97b5f3539baba0

krega
Registrace: 2/2009

jsem také majitelem ( nešťastným) této krabičky. Potřeboval jsem hlavně DVBt. Po několika měřeních s novým SW ( po úplném vytuhnutí) volám do SAPRA - no jo, o závadách víme. ale to není měřák ale vyhledávač !!!!!!! signálu.... tak děkuju, to jsem nevěděl... KU.VA CO JSEM TO KOUPIL ??? a závěr? prodává se v klidu dál...

Luckyolda
Registrace: 1/2007

tak ona cena napoví, že... ;) je to upgradovaný settopbox s jinou krabicí a rozhraním/klávesnicí a dopsanýma funkcema ve FW.
Věc, co neukáže impulsní odezvu a MER, se už dnes nedá nazvat "měřák pro DVB-T"...

davidkriz
Registrace: 8/2009

Ten měřák má proti STB výhodu v tom, že nepotřebuješ TV, sítový přívod a Scart kabel. To je asi všechno.
Ale je fakt, že cena je myslim adekvátní k tomu, co přístroj umí, nebo spíš neumí.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra