![]() |
|
Měřák DREAMSKY 40 COMBO - FIRMWAREZdravím všechny .....potřebuju pořadit jaký je v součastnosti trochu spolehlivý firmware do DREAMSKY 40 COMBA ? Mám tam nahranou verzi 2.77 a ty informace jsou hodně nepřesný, až nesmyslný....např. Power Dá mi někdo radu, který firmware si tam nahrát,aby ty hodnoty, byly reálnější.... co 2.66, 2.60 ? Má někdo z Vás tenhle přístroj a jaký F. používáte a kde ho stáhnu? Díky moooc |
milannnn
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 141 |
![]() |
|
RE: Měřák DREAMSKY 40 COMBO - FIRMWARENa toto téma se komunikuje na foru openbox, je tam i něco ke stažení. Další download je na stránkách Sapro. |
pas
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 52 |
![]() |
|
RE: Měřák DREAMSKY 40 COMBO - FIRMWAREsofty stáhneš tadyhttp://www.sapro.cz/ftp/ hodnoty pro DVB-T jsou zatím jenom informativní slušný soft je 3.09 Chuck Norris vyčerpal všechna data neomezeného tarifu.
|
lubos3nec
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 942 |
![]() |
|
RE: Měřák DREAMSKY 40 COMBO - FIRMWAREDreamsky není měřák ale šidítko... takže nečekej nějaké smysluplné údaje. Kdoví z čeho tu úroveň přepočítává, možná z procent :D |
davidkriz
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 2 767 |
![]() |
|
RE: Měřák DREAMSKY 40 COMBO - FIRMWAREzostan pri 2.77,kým sa nepodarí dokonalejší.Všetko nájdeš tu http://www.openboxforum.cz/viewforum.php?f=137&sid=b204534dc524f8fb2e97b5f3539baba0 |
krega
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 193 |
![]() |
|
RE: Měřák DREAMSKY 40 COMBO - FIRMWAREjsem také majitelem ( nešťastným) této krabičky. Potřeboval jsem hlavně DVBt. Po několika měřeních s novým SW ( po úplném vytuhnutí) volám do SAPRA - no jo, o závadách víme. ale to není měřák ale vyhledávač !!!!!!! signálu.... tak děkuju, to jsem nevěděl... KU.VA CO JSEM TO KOUPIL ??? a závěr? prodává se v klidu dál... |
Luckyolda
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 335 |
![]() |
|
RE: Měřák DREAMSKY 40 COMBO - FIRMWAREtak ona cena napoví, že... ;) je to upgradovaný settopbox s jinou krabicí a rozhraním/klávesnicí a dopsanýma funkcema ve FW.Věc, co neukáže impulsní odezvu a MER, se už dnes nedá nazvat "měřák pro DVB-T"... |
davidkriz
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 2 767 |
![]() |
|
RE: Měřák DREAMSKY 40 COMBO - FIRMWARETen měřák má proti STB výhodu v tom, že nepotřebuješ TV, sítový přívod a Scart kabel. To je asi všechno.Ale je fakt, že cena je myslim adekvátní k tomu, co přístroj umí, nebo spíš neumí. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
![]() |