Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

USB vstup pro HDD

Mám jednoduchý dotaz, jaký formát HDD se vyžaduje pro připojení k USB do Sat přijimačů.
Prováděl jsem nějaké pokusy s televizema a BlueRay zn. SONY a výsledek je, že USB vstupy berou jenou FAT32. Novější typy, např SONY BlueRay533 má už Firmware , který umí 3D, a MKV, ale bere to také jenom z FAT32. Osobně jsem to zkoušel několikrát přímo v Sonycentru , ale NTFS to nevezme ani náhodou. Stejný výsledek je i s podporou externím napájením HDD.
Takže např. film Home, který v plném rozlišení 1020 zabírá skoro 10GB, prostě normálně nepřehrajete, řešením je střihnout na 3 samostatný filmy a dát na HDD s FAT32. Nepomáhá ani normální rozdělění v TotalComanderu. Pro méně znalé jde o omezení u FAT32 na 4GB.
Ptám se proto, protože v recenzích tahle informace obvykle chybí, je obvykle laicky převzatá z prospektů a autoři je dále nezkoumají.
Podle dalších informací je to podobné i u TV přístrojů dalších značek.
Jinak s HDD 40GB format FAT32 mi SonyUSB fachčí.
U satelitních přijímačů jsem to zatím nezkoušel.
No uvidíme na jaře příštího roku.
Dík za info

I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší

Morous
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: USB vstup pro HDD

BL LG 390 přehrává NTFS.Normálně si na něm pouštím filmy v MKV o velikosti 10 a více giga.Fleška samozřejmě naformátovaná na NTFS.S formátem FAT 32 je přehrávání MKV problém,málo které je menší než 4GB.Já si tento přístroj koupil protože měl dobré recenze.Je pravda že o tomhle tom problému tam nepsali ani slovo,takže jsem měl štěstí.

maza
Registrace: 2/2010

Tohle?

http: //www.s-elektro.cz/ blu-ray-prehravace/ lg-bd-390/

I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší

Morous
Registrace: 1/2006

RE: USB vstup pro HDD

To je on.

maza