![]() |
|
ŠokTak co na tohle říctDigitální satelitní komplet za 399,-Kč Parabola konvertor přijímač karta CS Link na 1 rok s balíčkem Film plus Kdo vítězí nad lidmi, je mocný. Kdo vítězí nad sebou, je nejmocnější
|
ssstanda
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 50 |
![]() |
|
RE: Šokto beru!anténa je dřevěná nebo dubová? |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: ŠokTo není fór to je bohužel skutečnostfy RETA Kdo vítězí nad lidmi, je mocný. Kdo vítězí nad sebou, je nejmocnější
|
ssstanda
![]() |
|
RE: Šoka můžeš sem pastnout nějaký link??? |
netace
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 3 747 |
![]() |
|
RE: Šok...a dole malým písmem dopsané: Současně s tím se zavazuje zákazník nechat si komplet "odborně" nainstalovat naším "technikem", za tuto službu zaplatí 4500 Kč :)--- Podle mne v té nabídce chybí nula... |
davidkriz
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 2 767 |
![]() |
|
RE: ŠokJo za 399,-Kč po dobu 399 měsíců |
showboy
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 286 |
![]() |
|
RE: ŠokNe není tam chyba skutečně je za tuto cenumúžete volat třeba 382218080 383324284 376311755 atd. neví zda jim nedělám reklamu kdyžtak to prosím smažte ale mě to strašně víte co..... a namontovat si to může každý sám Kdo vítězí nad lidmi, je mocný. Kdo vítězí nad sebou, je nejmocnější
|
ssstanda
![]() |
|
RE: Šokspis tam chybi jednotka na zacatku a kybl na bliti.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Šokjestli je tam napsáno skandální cena, koupíš to jen na úvěr - kreditní kartu . Musí ti ji vydat jako novou na prodejně, je to Cetelem nebo Home Credit a satelit v úrocích zaplatíš 3x.Bez schválení úvěru ti to za tuhle cenu neprodaj. Čili - podraz na lidi. :)))Dejte mě lidi a já to /možná/ udělám...
|
wolf
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 441 |
![]() |
|
RE: Šok@Saxon, možná i dvojka, ale stále s tím kýblem..Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: ŠokDobre jim tak.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: ŠokSaxon nechýbí auto baterie varta 45Ah 399,- 56Ah 499,-Vysokotlaký čistič Sencor 110 bar 299,- gumy zimní od 2800,-za 4 ks atd...no prostě hrůza jsou toho plné jižní čechy nevím co se bude dít začnu prodávat asi pivo Kdo vítězí nad lidmi, je mocný. Kdo vítězí nad sebou, je nejmocnější
|
ssstanda
![]() |
|
RE: ŠokNic si z toho nedělej. Ty gumy jsou ale důležitý, dnes jsme byli montovat na Modravě a já si tam vyjel jak hrabě na letních gumách a posledních 10km jsem jel krokem asi pul hodiny...1150 m.n.m. - O stupňů, 1cm sněhu....Zítra jedu přezouvat!! On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: ŠokUž jsem kvůli této Retě volal do firmy Fast ČR - můj dodavatel, jak je možné, že já prodávám od nich přenosný DVD přehrávač Sencor SPV2708 za dva litry a v letáku Rety ho mají za 599,-!!!Říkali mi, že o tom ví, ale nic s tím nemohou udělat - je to jen hrozně udělanej leták pro blbce - normální člověk pochopí, že je v tom háček (3x přeplatí na úrocích) Nojo, ale když u nás ve městě doatně leták od Rety do shránky každý, pak si myslí, že mám vysoké ceny - je to děs, jdu blejt RvFull - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD
|
Dejf
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 513 |
![]() |
|
RE: Šokjo hoši každej si může vybrat co kde a za kolik koupí, taky za mnou občas někdo přijde s podobným plátkem, OK no problém seš dospělej tak si vyber. |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: Šok:laughing: Pánové, jejich leták mi chodí do stránky téměř každý den. Včera přišli i dva. Alespoń mám čím rozdělávat :laughing: Když mi někdo ze zájemců o montáž volá, tak se ho ptám nejen co koupil, ale také kde. Jakmile je to ta prodejna na Volyňské, tak sbohem. Nabízím poněkud jinou kvalitu než zmiňovaná firma. Sice už mají 8 prodejen, což já ne.Nenabízím značky jako Sencor, Strong, Ariva a pod. A´t si tam kdo chce něco klidně koupí, hlavně ať potom neotravujou. Mimochodem, podobných ,,firem´´je více. |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
RE: Šokco je na tom za sok, 28 x 399 je skoro 9 litru , dobra cena. akorat letak je pro totalni trotly, kterych je jak vidim u nas stale dost :-))http://retastores.cz/index/letak//strana/1 |
rj45
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 419 |
![]() |
|
![]() |