Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

comag sl100hd nový soft 4.0.2 (E4) Beta

nova hd stejne nejde.

labi
Registrace: 2/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: comag sl100hd nový soft 4.0.2 (E4) Beta

Nesmíš používat červený CI modul, ale třeba ten zelenomodrý od Smitu nebo od Mascomu - v tom to hraje - mám to doma a vše fachčí jak má R^

Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD

Dejf
Registrace: 11/2007

nevim proč je ten smit jako jeden z nejlevnějších modulů, když je tak dobrej a rozumí si skoro se vším a ještě má tu výhodu že se v něm daj vypnou ty otravný hlášky skoro jako ten mascomáckej, akorát ten je zase skoro nejdrašší :lookaround:

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

vim ze to nechodi s cervenym irdetem,proto jsem aplikoval betovku doporucenou distributerem comag pro c.r. http://www.comag.cz/set-top-box/6-SOFTWARE-DOWNLOA ta chodi v poho az na to,ze misto epg tam je rozsypany caj.ze zvedavosti jsem chtel vyzkouset novy soft ktery vysel v techto dnech,ale ona tam je porad tma a napis zakodovano.tak jsem to zase dal zpet.

labi
Registrace: 2/2009

teda ten skylink už mě fakt s..e,dobrá tedy koupím si nový modul,a co dál zase si něco přeladí a zákazníku starej se,tohle je vrchol arogantnosti a ještě pár maníků tady se vám vysměje,že co to máte za krám,ale do tý doby než přeladili fungoval jak hodinky,jsou to zmr.i

svijam
Registrace: 3/2009

svijam

skylink nemůže za to, že někteří výrobci vyrýbějí zmetky. Skylink se prostě snaží z tp vyždímat maximum a počítám že toakových v budoucnu bude přibývat.

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra