Quantcast

Diskuse

Uzamknuté diskusní vlákno , sekce: Telly/Digi TV SK

Programy za dvě stovky

Dobrý den vespolek přeji. Nějak mi nešlo sem dřív psát a tak až teď se zeptám jak jste mi tady radili zavolat firmu na montáž těch programů za 260 Kč. Domluvil jsem si na tom telefonu s paní že mi pošlou firmu co to montuje a pořád se nic nedělo. Tak mi tam dali číslo přímo na tu firmu a on to je zase ten samý televizák co to měl dřív za dvě stovky a teď už nemá prý smlouvu a přitom mě nqa něj dali číslo přímo z centrály. Na těch stránkách je seznam montérů a on tam opravdu není. Nevíte někdo jak to udělat aby mi to zase šlo?

DědaLojza
Registrace: 10/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Programy za dvě stovky

nenapravitelný DědaLojza ... i ten lojza nejlojzovatejsi zvedne telefon znovu a netlacha na nejakem foru. copak ti rekli na to ze uz to ten dotycny nedela? dali Ti jiny kontakt?

milanm
Registrace: 3/2006

Dyť sem tam už volal třikrát a že to prý tenhle u nás dělá a jiný tam není. Ten zas říká že smlouvu nemá a že to nedělá a ten můj přijímač že mi neumí vyměnit a jedině si koupit novou sadu a to já nechci protože to mají na těch stránkách napsaný že je to zadarmo.

DědaLojza

zavolat tam znove nech poslu ineho alebo vypytat samoinstalacny balik,a zavolat hociktoreho montaznika ktoreho poznate a pride Vam to namontovat..

freee
Registrace: 2/2010

S.P.A.M.

S.P.A.M.

polulin
Registrace: 10/2007

DědaLojza si zase hraje SPAM

DědaLojza si zase hraje SPAM :laughing:

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

Pane freee to je přesně to co mi tady radili a co chci, ten samoinstalační balík. Ale oni mají prý jen toho jednoho televizáka a ten za to chce peníze, že nemá smlouvu s centrálou. Jinýho mi nedají, že tam jiný není a přeci za to nebudu platit když mám už od něj jeden přijímač.

DědaLojza

Já nerozumím co je SPAM, ale to mi asi neporadíte jak na to.

DědaLojza

Kecas nesmysly, tohle Ti bude zrat maximalne ten, kdo nevi jakej "rajon" je na montaze ;) ... jak pise polulin, spam jak vysitej ;P

milanm
Registrace: 3/2006

jasne ze chce peniaze za montaz,to je pochopitelne..ale takto Vam nic ine nezostane,bud cakat na technika od nich (mozno mesiace) alebo ist do pobocky,zobrat si ten ich komplet,a zaplatit niekomu za montaz..

freee

milanem kdyby mi to tam na tej centrále neřekli tak se neptám tady. Já nevím jak to mají nastavený, je to jako začarovaný kruh. Jak se tio dělá správně?

DědaLojza

free ne ne montáž je zadarmo je to samoinstalační. A já mám od tohohle televizáka už všechno z dřívějška jak měl ještě smlouvu nainstalovaný, já nic nepotřebuju jen aby tam vyměnil ten přijímač a za smlouvu zaplatím jen 260 korun za měsíc. Víc ni, tak mi to řekli na centrále.

DědaLojza

"Deda Lojza"si snad dokáže vyměnit přijmač od nich,za ten Dream,co tam má.Nevím proč by si měl na takou blbost volat montéra a platit :laughing: Dědo nedej se,my dědové musíme být při sobě: :laughing: :laughing: :laughing: R^

zzaner
Registrace: 9/2006

ano montaz je zadarmo,ked si to sam namontujete alebo ked pride od nich technik..inak: va tam mate parabolu nastavenu,staci tam pychnut kabel do toho jejich boxu,zavolat na centralu kvoli aktivacii karty a pozerate..to nezvladnete sam?

freee

No a jak dostanu ten přijímač, když mi nedají jiného montéra?

DědaLojza

ze pojdete do ich pobocky,na ich webe je zoznam pobociek,vyberte si ktory je najblizsie,pojdete tam,podpisete zmluvu,a mate to..

freee

inak chcem sa spytat len tak pre zaujimavost..ten Vas dreambox ma ake cislo? 500,800?

freee

No ale tam právě žádný od nás není a na centrále mi dali tohodle. Navíc nevím jak to jinde vyřeší s tím přijímačem co už mám odminule.

DědaLojza

DědaLojza na hrad R^ :laughing:

vicini
Registrace: 10/2009

pfu..tak sory dedo,tu uz som klakol...

freee

@DedaLojza

"Jak se tio dělá správně?"

Správně se neleze k DigiTV!

A to jste ještě neslyšel o tom, že co je zadarmo, nebo takto příliš levně (dumpingové ceny), tak je většinou nah*vno??!! Že někde něco píšou, tak otravujte donekonečna jich!!! Píšou zadarmo, ale nepíšou za jak dlouho. Chcete zadarmo servis jako byste za to platil majland. Tak si to vyřiďte s nimi a pořád neotravujte. Prostě máte smůlu, protože jste si dal šmejdskou službu za minimální prachy, šmejdsky funguje, má šmejdský servis a podvodné dealery, ale hlavně že "zadarmo". Trochu přemýšlet by to chtělo...

davidkriz
Registrace: 8/2009

RE:programy za dvě stovky

Já jsem jen zvědavý až vyleze z báně Semtele to bude s DědemLojzem dvojka. ;P :zombie: :fuming:

Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček

Anubis
Registrace: 7/2008

Týden mu bylo málo. V jeho případě tedy rád posloužím.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra