![]() |
|
MTV HD V UPC DIRECTOd 1.11. 2010 hudobný program MTV HD obsadý pozíciu 113 na prijmačoch Upc Direct program bude testovacej prevázke do 1.12. 2010.. |
DJ1981
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 91 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34 | |
![]() |
|
RE: MTV HD V UPC DIRECTAlebo nech si Skylink urobi anketu ze ci by sme chceli zdraziet na toto a toto ak prida toto a toto. Mozno by sa cudoval ze mozno by sa naslo dost ludi co by zaplatili aj 12Eur ak by pridali ESP 2, ESP 2HD, Spectrum HD, National Geo HD a podobne. Kludne to tiez moze pridat do Multi2 alebo HD2 (s obsahom terajsieho Multi + nove, resp. HD terajsie + nove) a tam dat inu vacsiu cenu a videl by ci su ochotny ludia zaplatit aj viac ak bude ponuka lepsia, alebo nie. Vsak ak si to malo ludi zaplati, tak to moze neskor zrusit a bude, nech da na tie nove max. predplatne na 3 mesiace dopredu a ked bude maly zaujem, tak jedneho dna stopne predplatenie a ked kazdemu dojdu, tak ich zrusi. Moznosti je viac, ale treba pohnut rozumom a nie vykrikovat ze nepridava preto ze o to neni zaujem a pritom ani netusi ci zaujem je alebo nie. |
Billysk
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 1 595 |
![]() |
|
Billyskto je sice pekna idea a ja by som ju bral, ale nie je nerealna...v reale zdvihnutim ceny Multi na 12 EUR napriklad, dojde akurat tak k zmenseniu poctu abonentov, nech tam su bars aj vsetky programy ako su v UPC...a druha vec, ze UPC ich ma za 9 EUR(i ked su moznosti ako platit za Mulit len 1/3...) |
radolaco
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 2 188 |
![]() |
|
RE: MTV HD V UPC DIRECToprava: ...ale nie je realna... |
radolaco
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 2 188 |
![]() |
|
RE: MTV HD V UPC DIRECTpokud bude MTVN HD v UPC, tak to bude výsměch všem uživatelům Skylinku, kteří čekají x let na kanály z rodiny MTV (Music, Rocks, Dance, Hits, VH1, Classic, MTVN HD). já jsem si jejich příjem už dávno vyřešil sice jinak, ale určitě to bude pro hodně lidí impuls dát Skylinku bye bye... |
pejvl2
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 533 |
![]() |
|
RE: MTV HD V UPC DIRECTNedivte se, že se každý provozovatel chová tržně. Drtivá většina lidí si pořídila-pořizuje Skylink kvůli neplacené nabídce. Multi má něco málo přes 10%. A kolik si jich platí HD nabídku??? Proto zde nevidím možnost radikálního rozšíření placených nabídek i přesto, že by se podle reakcí na Parabole mohlo zdát, že panuje na našem trhu obrovský hlad po placených programech. Ale je to jen tím, že pár jedinců neustále dává o sobě hlasitě vědět. Připomíná mi to jednu naší menšinu, která také neustále křičí a zapomíná přispět ke zlepšení situace.Proto mám pro podobné t.l.u.č.h.u.b.y. jednu radu. Provozujte vlastní platformu. Práci zdar. |
petr121
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 637 |
![]() |
|
RE: MTV HD V UPC DIRECTK MTV dodám jen jediné...oficiální abonence přece existuje! Na moje gusto se zaměřují především na ostrovní produkci. |
petr121
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 637 |
![]() |
|
RE: MTV HD V UPC DIRECTVšichni tady chceme eurosport 2 HD.Tak proč potom není vysilán na pozici Astra 19.2 E.Zde je např. Sky de,Canal +F ,D+,Holanďani.Takže tito provozovatelé se asi nechovají tržně?Proto souhlas s petr121. |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 647 |
![]() |
|
RE: MTV HD V UPC DIRECTESP 2 HD vysílá jen pro země s právy na Bundesligu. V ostatních zemích je jen v SD a to nabízejí. Tyto západní platformy nakupují lukrativní práva samostatně, pro zbytek Evropy většinou v balíčku pro více oblastí. (Eurosport s Bundesligou, Digi s PL, ...) |
vlaciha
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 318 |
![]() |
|
RE: MTV HD V UPC DIRECTněkdo tady psal ,že MTV už není to co bylo... pravdabohužel ale asi neviděl MTVN HD... to je totiž právě takové , jako bylo MTV dřív...klipy,klipy a zase klipy |
vicini
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 317 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34 | |
![]() |
|
![]() |