![]() |
|
cslinkda sa neak zistit nakoho je karta registrovana a pristupove meno a heslo na prihlasenie na internet ked neviem nakoho je karta registrovana pripadne by som ju chcel preregistrovat na seba dakujem za radyParabola gosat 80fe lnb Golden interstar, primac Golden 7800, Dmsis320, Opensat9500, motor sg2100, karta Skylink a Gital.
|
milan007
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 296 |
![]() |
|
RE: cslinkMáš účtenku od tej karty,prípadne aj obálku v ktorej bola? Tu by ti mal pomôcť aj ten obchodník,u koho si tu kartu kúpil. ;)Openbox S2 HD, SS2,
|
jank
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 919 |
![]() |
|
RE: cslinkmilan007 - mezda sa ti to ako blbost? To by som si potom hocijaku kartu patriacu komukolvek preregistroval na seba, stacilo by vediet iba jej cislo. Presne na to potrebujes vediet pri preregistracii mano na koho je registrovana. Uz jeho prihlasovacie udaje nie, ale je fakt ze ani to neni dost chranene. Najlepsie by bolo keby ten ktop ma kartu registrovanu odklikol na nete ze ju odregistovava a potom by sa odregistrovana karta dala zaregistrovat niekym inym a slo by to aj bez formularov a bolo by to aj chranene! |
Billysk
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 1 595 |
![]() |
|
BillyskA načo by ti to bolo? Akurát by si mu dobíjal kredit,aktivoval podľa svojej chuti raz športové,filmové balíčky,keď fyzickým majiteľom by si nebol? :)Openbox S2 HD, SS2,
|
jank
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 919 |
![]() |
|
![]() |