| 19.08.2007, 09:58.36 | |
HBOcomedy?jakpak to je a načem to pofrči UPC TaT digiTV...Mate někdo tušeni? |
![]() pajaIvos |
| 19.08.2007, 10:03.49 | |
RE:CSlink skoro určitě ne. DIGI+UPC skoro určitě jo. |
![]() deltagama |
| 19.08.2007, 10:07.05 | |
vortimond/Padre Pio/deltagama:Cigi určitě ne, alespoň dle sdělení jejich zákaznického centra. |
![]() technikTKR |
| 19.08.2007, 10:14.20 | |
CSlinkJinak k tomu CSlinku a rozšiřování o další pay-tv programy. Byl tady na parabole v půlce dubna takovej rozhovor s majitelem firmy Media Vision. Psalo se tam:"Na podzim loňského roku firmu vlastnili a řídili jiní lidé, kteří měli své plány a záměry. My postupujeme možná více konzervativněji, rozhodli jsme se počkat na výsledky programu HBO a posléze rozhodnout o dalším rozšíření programové nabídky." |
![]() deltagama |
| 19.08.2007, 10:34.08 | |
technikTKRUrčitě nemusí bejt všechno potvrzený, co tady píšeme, ale na tvoje VÝMYSLY nejsem já osobně zvědavej. |
![]() deltagama |
| 19.08.2007, 11:23.34 | |
arena homeuž nejde přes premiere arena home???půjde ještě někdy,díky za radu. |
![]() lepidlo |
| 19.08.2007, 11:37.11 | |
vortimond/Padre Pio/deltagama:Spíš není nikdo zvědavej na tebe, protože tady Kofolám děláš dealera a vychválíš i lejno že voní, hlavně když to tvému chlebodárci prospěje. Naštěstí se už každý přesvědčil, že to s tou kvalitou Cigi není tak růžový jak tady neustále blekotáš, a že všechny sliby z jejich strany vyšuměly do ztracena (SK programy v ČR, dvoutunerový receiver apod.). Stejně to dopadne i s HBO Comedy (beztak není kam dát, jedině by rozdělili datový tok z Viasat History na 2 :)) ). |
![]() technikTKR |
| 19.08.2007, 11:46.52 | |
technikTKR:Hej techniku, já nedělám ani žádnýho dýlera ani montáže, protože bych se bál šplhat někde po střechách. A vůbec nic neprodávám, žádnou firmu nemám. A DIGI tady vychvaluju, protože jsem pořád ještě šokovanej z toho, jak tady na to celou dobu většina lidí nadává a varuje, jaká je to v porovnání s UPC mizerná služba a shit, přitom jsem zjistil, když jsem si to před 16 dny pořídil, že to má o něco lepší kvalitu obrazu/zvuku než UPC a výpadky jsem od tý doby žádný neviděl. Přitom se tady nedávno psalo o problémech UPC s Novou a Galaxií. |
![]() deltagama |
| 19.08.2007, 12:02.29 | |
vortimond/Padre Pio/deltagama:Dealera jim děláš, to neokecáš a z toho taky pramení, žes naprosto ztratil soudnost. Taková "služba", kde signál Novy je ukradený, neustálé výpadky celých transpondérů, teletext jenom na jednom programu, SK programy v ČR vůbec ne, možnost použití vlastního receiveru taktéž ne, Viasat History horší než videa na YouTube, při vysílání ČT v 16/9 protáhlý ksichty (bez možnosti změny formátu v menu receiveru)... to fakt nevidím nic špatného na tom, když před tím někdo varuje ;P |
![]() technikTKR |
| 19.08.2007, 12:06.57 | |
technikTKR:UPC má mezi lidma lepší "imič" a reklamu, v tom je celý tajemství. Když vypadne na půl dne maďároš UPC, tak si hned každej představí stádo techniků, který usilovně pracujou na odstranění závady, ale když vypadne na půl hodiny Discovery na DIGI, tak každýho napadne, že asi nějakej rumunskej cigán zakopnul o kabel :))) Reklama dokáže zázraky. |
![]() deltagama |
| 19.08.2007, 12:12.29 | |
vortimond/Padre Pio/deltagama:Tak to je problém Cigi, že nemají na to, aby měli reklamu která dělá zázraky. Kdo umí, umí a kdo neumí, ten čumí jak vortimond/Padre Pio/deltagama :)) |
![]() technikTKR |
| 19.08.2007, 12:58.12 | |
RE:http://farm1.static.flickr.com/163/432619177_9bc45db89f_m.jpg |
![]() deltagama |
| 19.08.2007, 13:41.27 | |
RE: HBOcomedy?S upc mám skušenosti jen s kablem,ale je to mizerná a předražená služba s drzými a vlezlými lidmi. |
![]() spyko |
| 19.08.2007, 14:01.47 | |
spyko:A pak ses probudil a měls prst v pr**li, ne? Když mám doma 3x TV, tak za kabelovku UPC zaplatím (za Základní nabídku 36 programů) 499,-Kč/měsíc a připojovací poplatek pochopitelně 1Kč. Kolik pak to bude stát u Cigi? No 3x 260,-Kč což je 780,-Kč/měsíc a aktivace 3x 250,-Kč což je 750,-Kč (a to ani neřeším příp. náklady na samotnou instalaci). Tak kdo je tady větší zloděj, ha? ;P |
![]() technikTKR |
| 19.08.2007, 14:19.16 | |
technikTKRTechniku prober se. Když rozvedeš tu jejich shit-kabelovku, která má v průměru jednou za měsíc nebo dva výpadek, že nejde od rána až do noci ani jeden program ... a kde můžeš sledovat dva programy zároveň i na jedný televizi (protože nepatrně leze jeden do druhýho, takže na pozadí Novy se při tmavších scénách prochází herec ze sousedního ČT1 :))) a kde je na většině programů i při kvalitním propojení se zásuvkou vidět slabej šum ... a kde se 90% programů vysílá tradičně s MONO zvukem ... tak když něco takovýho rozvedeš na tři TV, jakou to asi bude mít kvalitu? |
![]() deltagama |
| 19.08.2007, 14:31.23 | |
opravaTěch TV stanic s mono zvukem bylo u nás v UPC kabelovce vždycky tak 75% (ať nekecám) :))) |
![]() deltagama |
| 19.08.2007, 14:50.06 | |
UPC kabelovkaA nejhorší bylo, že některý programy nebrali evidentně z Amosu/Astry3 ale přímo z UPC Directu. A když to pak ještě navíc prošlo tou jejich analogovou sítí, tak to byl docela horor. Jednalo se třeba o Animal Planet, Galaxie Sport (tam nebyl třeba při NHL přenosech vidět puk, jenom se tam honilo pár vybledlejch maníků s hokejkama) a některý další. |
![]() deltagama |
| 19.08.2007, 17:50.45 | |
vortimond/Padre Pio/deltagama:Jo chlapče to si musíš koupit pořádnou TV a ne tu svoji Selenu, kde vidíš víc programů v jednom (a pak ti možná taky nebude hrát mono). I když chápu, že pro tvoje Cigi je to jedno, tam stačí na příjem i Rubín :)) :)) :)) |
![]() technikTKR |